Het Survival Weekend Compleet arrangement in de Ardennen staat helemaal in het teken van Survival en Outdoor activiteiten. Aan alles is gedacht tijdens dit geheel verzorgde survival weekend. U zult verblijven in de omgeving van Durbuy. Van de activiteiten tot aan een mooi vakantiehuis waarin kan worden overnacht. In overleg met de deelnemers wordt een weekend vullend programma samengesteld. Zo is het super leuk om te beginnen met een kanotocht over de Ourthe en vervolgens staat een spannende tocht op de mountainbike te wachten. Pas goed op en doe je helm op want het parcours kan lastig zijn!

En dan is het tijd voor paintball! De groep wordt gesplitst en er worden diverse spelletjes gespeeld, van verover de vlag tot shoot them all. Na al dit geweld is het tijd om alle survival elementen nog eens rustig te beleven onder het genot van een biertje. Want een bezoek aan de Ardennen is niet compleet zonder een Belgische bierproeverij!

Tijdens het Survival Weekend Compleet wordt alles geregeld dus ook een groepshuis en de maaltijden.

Inclusief

De prijs is inclusief activiteiten, materialen, instructie door ervaren instructeurs, 2 overnachtingen in een groepshuis en maaltijden.

Exclusief

De prijs is exclusief vervoer (ook ter plaatse), consumpties, schoonmaakkosten, borg, gas/water/licht, een reis- en ongevallenverzekering met buitensportdekking, een annuleringsverzekering en € 19,50 reserveringskosten.

Heeft u nog vragen en wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

LET OP: Dit weekend is te boeken vanaf 8 personen!

Reviews over survival weekend compleet

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Incl vakantiehuis
  • Leuke Survival activiteiten
  • Lekkere maaltijden

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat