Tokkelen / Death Ride is een leuke activiteit in de Ardennen! Je moet geen hoogtevrees hebben want deze tokkelbaan is best hoog, maar liefst 30 meter! Tijdens de klim omhoog begin je de adrenaline al te voelen. Je hart gaat sneller kloppen. De tijd is aangebroken om de sprong te maken! De tokkelbaan raast met een flinke snelheid en gaat zowel over land als over water terwijl je geniet van een fantastisch uitzicht. Met een totale lengte van 150 meter is dit één van de langste tokkelbanen in de Ardennen!

Wegens onderhoud niet boekbaar

Heb je al ervaring met abseilen en/of kan je geen genoeg krijgen van hoogtes? Doe dan de Klimadventure Extreme! Dan combineer je deze activiteit met Abseilen. Pamperjump en de QuickJump voor een compleet klimavontuur en een 100% adrenaline kick.

Wie

In tegenstelling tot andere activiteiten is er geen leeftijdsgrens maar een minimaal en maximaal gewicht waar je aan moet voldoen. Je moet minimaal 40kg wegen om te kunnen tokkelen. In de praktijk betekent dit kinderen vanaf 9-10 jaar. Het maximale gewicht dat iemand mag wegen is 120 kg.

Waar

Het tokkelen doen we op onze locatie in Cherain. Dit kleine dorpje ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm en is goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op elke dag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 1 uur in beslag. Je maakt 1 rit van de tokkelbaan.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Prijs

De prijs is € 17,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van je reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd. Er wordt € 9,95 boekingskosten in rekening gebracht.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog tokkelen reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over tokkelen / death ride

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  17,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat