Tokkelen / Death Ride is een leuke activiteit in de Ardennen die je vanaf 1 augustus kunt doen. Je moet geen hoogtevrees hebben want deze tokkelbaan is best hoog! Tijdens de klim omhoog begin je de adrenaline al te voelen. Je hart gaat sneller kloppen. De tijd is aangebroken om de sprong te maken!

Heb je al ervaring met abseilen en/of kan je geen genoeg krijgen van hoogtes? Doe dan de Klimadventure Extreme! Dan combineer je deze activiteit met Abseilen. Pamperjump en de QuickJump voor een compleet klimavontuur.

Waar

Het tokkelen doen we op onze locatie in Cherain. Dit kleine dorpje ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm en is goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op zaterdag en zondag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 1 uur in beslag.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 6 deelnemers.
In de zomervakantie (1 juli t/m 1 september): 2 deelnemers

Prijs

De prijs is € 17,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. U krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van uw reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over tokkelen / death ride € 17,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.