Winter Kano is super leuk! De Ardennen zijn ook in de herfst en de winter waanzinnig mooi. In de herfstmaanden kan je perfect vanaf het water de bomen zien verkleuren in oranje en rood tinten. We hebben een mooi traject uitgekozen voor de Winter Kano. Dat loopt van Maboge tot en met La Roche-en-Ardenne. De afstand is 6km en onderweg kom je talloze stroomversnellingen tegen! Het is echt een super mooi traject! Kinderen mogen natuurlijk mee maar moeten wel zwemvaardig zijn.

Je parkeert de auto bij het verzamelpunt. Vervolgens wordt je met een busje naar de instapplaats gebracht. Hier liggen de kano's te wachten en krijg je een korte uitleg. En dan peddelen maar! Aan het einde van het traject word je opgewacht door onze medewerkers en ben je weer op loopafstand van het verzamelpunt. Je kan er ook voor kiezen om met de mountainbike naar de kano instapplaats te fietsen.  Je krijgt dan een route van ons mee en vervolgens fiets je naar de startlocatie. De meerprijs hiervoor is € 12,50.

Bij het inschepen en uitschepen van de kano’s is het dragen van een mondmasker verplicht. Deze dien je zelf mee te nemen.

Wanneer

Bij ons kan je van oktober tot en met maart ieder weekend de Winter Kano boeken vanaf 2 personen. Ben je met 10 personen, dan kan het ook doordeweeks. Neem dan even contact met ons op. Je kan starten om 14.00.

Prijs

De Winter Kano kost €17,50 per persoon, inclusief peddel en zwemvest (verplicht). Voor € 12,50 extra kan je een mountainbike huren om zelf naar de startlocatie te fietsen. Zo haal je het maximale uit je verblijf in de Ardennen!

Inclusief

De prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van de kano, peddel, zwemvest en uitgebreide instructie over het gebruik van de kano. We hebben een mix van 1 zits, 2 zits of 3 zits kano's. Ter plekke kijken we hoe de invulling wordt. Kinderen moeten kunnen zwemmen.

Exclusief

We brengen € 9,95 reserveringskosten in rekening per boeking. Het is verstandig om een waterdichte ton bij de startlocatie te huren. Hier kunt je je portemonnee en telefoon in doen.

Locatie

De vertrekplaats is Maboge. Je wordt verzocht om 15 minuten voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn.

Boekingsbevestiging

Als je de reservering hebt afgerond en betaald, ontvang je per e-mail een bevestiging. Je moet de reserveringsmail mee nemen en deze moet je afgeven aan ons personeel ter plekke. Je kunt de bevestiging ook laten zien op je telefoon.

Annuleren

Helaas is het niet mogelijk om reserveringen kosteloos te annuleren. Zodra wij een reservering binnen krijgen, gaan wij ervan uit dat je op de gereserveerde tijd aanwezig zult zijn op het vertrekpunt.

Kledingadvies

Afhankelijk van het seizoen doet u er verstandig aan om onderstaand kledingadvies ter harte te nemen.

- Warme jas
- Warme kleding en eventueel handschoenen
- Vuilniszak (voor natte kleding na afloop)
- Droge kleding voor na het kanoën, raften of vlotten
- Surfschoentjes of schoenen die nat mogen worden
- Thermisch ondergoed en/of T-shirt (géén katoen)
- Voor brildragers een brillentouwtje
- Voor lensdragers: het is veiliger om een bril te dragen

Betaling

Je kunt de reservering betalen met iDeal, Bancontact of Paypal. Je moet de betaling wel voltooien anders wordt de reservering niet in behandeling genomen.

Reviews over winter kano – € 17,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief kanohuur, zwemvest en instructie
  • Traject van 6 km
  • Waterdichte ton te huur
  • 15 min van te voren aanwezig

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat