Boek nu een 7 -daagse Actieve Zomervakantie en geniet met het hele gezin van een geweldige week vakantie in de Ardennen! Je verblijft in een luxe safaritent die ruimte bied aan 4 tot 6 personen. De safaritent heeft een binnenruimte van 35 m2 en stahoogte in de hele tent. Het terras voor de tent beschikt over een royale luifel van 2 meter en deze tent beschikt over een eigen toilet en stromend water. Ideaal voor diegene die op zoek is naar de ultieme Glamping ervaring!

De Safaritent is ingericht met 2 slaapvertrekken met bedden, dekbedden/kussens, een ingerichte keuken, koelkast, luxe meubilair zoals een steigerhouten loungeset, een grote tafel met banken en een privé toilet. Gewoon alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie is aanwezig!

Waar

De regio rondom de camping wordt ook wel Klein Belgisch Zwitserland genoemd vanwege het afwisselende en prachtige landschap. Je kunt hier mooie wandelingen maken maar ook fietsen is echt een aanrader! De camping ligt aan de rivier de Ourthe dus kanovaren moet je ook zeker doen. Voor de kinderen is dit geweldig want ze kunnen de hele dag in de rivier spelen. Bezoek ook zeker het pittoreske Durbuy, het kleinste stadje van de wereld!

Prijs

We bieden deze 7-daagse Actieve Zomervakantie aan voor de volgende prijzen:

4 personen: € 1630
5 personen: € 1785
6 personen: € 1935

Wanneer

We bieden deze 7-daagse Actieve Zomervakantie gedurende 5 weken in de zomervakantie. Aankomst is op 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 10 augustus en 17 augustus.

Activiteiten

Tijdens de 7-daagse Actieve Zomervakantie gaan jullie super toffe activiteiten doen. Zo gaan we een dagdeel klimmen in een klimgroeve. Hier zijn verschillende klimroutes uitgezet, voor zowel beginners als meer gevorderden. De routes van ±23 meter zijn voor iedereen goed te doen. Aan het eind maak je een abseil van ruim 20 meter!

Challengetocht
Gedurende een dagdeel maak je een spannende tocht door de bossen rondom onze steengroeves en overwint daarbij diverse touwenparcoursen en klettersteigroutes tot 55 meter hoog. Aan het einde is er een spannende ZIP-line die je weer bij het beginpunt brengt.

Speleologie
Gekleed in waterdichte pakken en helmen met lampjes gaan we een tocht maken door de grot. Een enorme belevenis! Let op! dit is geen gewone wandeling in een toeristische grot, maar een echte outdoor activiteit. Van tijd tot tijd wordt veel van uw lenigheid gevraagd om u door smalle doorgangen te wurmen of langs steile wanden te klimmen of af te dalen. Met wat klim-, klauter- en kruipwerk kom je op de mooiste plekjes in de grot.

Mountainbiken met instructeur
Onze instructeur weet de mooiste routes met leuke klimmetjes en fantastische afdalingen. Het asfalt proberen we zo veel mogelijk te vermijden. Een activiteit waarbij men vaak niet schoon blijft maar dat hoort erbij. Iedereen krijgt verplicht een helm op. De snelheid en lengte van de tocht worden afgestemd op de deelnemers. Als er kleine kinderen meegaan, dan vervangen we het mountainbiken door een GPS-oriëntatie tocht.

Programma

Zaterdag
16.00 Aankomst in een compleet ingerichte en zeer luxe safaritent, inclusief eindschoonmaak.
Zondag
12:00 - 15:00 Klimmen op echte rotsen en je maakt een abseil vanaf 23 meter.
maandag
12:00 - 15:00 Een spannend parcours op hoogte door onze steengroeve.
dinsdag
08:00 - 11:00 Kruipen en klauteren door de gangenstelsels van de grot.
woensdag
12:00 - 15:00 Op geveerde mountainbikes gaan we fietsen door bos, heuvels en modder.

Begeleiding

Tijdens de 7-daagse Actieve Zomervakantie word je tijdens de activiteiten begeleid door een vast team van gekwalificeerde instructeurs. Zij zullen er samen met jullie een geslaagd event van maken. Iedereen spreekt Nederlands!

Meer weten

Vul het offerte formulier in om meer informatie te krijgen over de 7-daagse Actieve Zomervakantie! We nemen binnen 1 dag contact met je op om eventuele wensen door te nemen.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over 7-daagse actieve zomervakantie

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  1.949,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Incl luxe safaritent
  • Incl 4 leuke activiteiten
  • Nederlandse instructeurs
  • Ideaal voor gezinnen met kinderen
WhatsApp chat