Kies voor een teambuilding ervaring in de frisse buitenlucht van de Ardennen. Met onze unieke teambuilding activiteiten gaan jullie niet alleen de teamgeest versterken maar ook een onvergetelijke avontuur beleven. Kies voor activiteiten zoals een hindernissenparcours tussen de bomen, een Expeditie spel dat je hart sneller doet kloppen, of een teambuildingspel in de weelderige bossen. Samenwerken wordt een tweede natuur terwijl je team de uitdagingen aangaat en obstakels overwint. Dus gooi de stropdas en hakken aan de kant en trek je avontuurlijke schoenen aan! En ontdek hoe de natuurlijke omgeving van de Ardennen niet alleen je team dichter bij elkaar brengt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Bruggenbouwers Teambuilding

Vanaf  45,00

Bouw met je teamleden een brug en leer elkaars capaciteiten kennen en waarderen.


Reserveren

Outdoor dag

Vanaf  99,95

Ga abseilen, vlot bouwen en nog veel meer leuke survival activiteiten doen op één dag!


Reserveren

Eco Challenge Teambuilding

Vanaf  36,95

Een spannende race met puzzels, klimmen en fietsen waarbij de natuur centraal staat.


Reserveren

Outdoor Zeskamp

Vanaf  36,95

Een spannende teambuilding activiteit waarbij inzicht en doorzettingsvermogen essentieel is!


Reserveren

Outdoor Management Training 24 uur

Vanaf  0,00

Het doel is om 24 uur te overleven in een bos dus iedereen moet aan de slag!


Reserveren

Outdoor Teambuilding

Vanaf  0,00

In de natuur maken wij van de werknemers een hecht en sterk team!


Reserveren

Survival voor bedrijven

Vanaf  0,00

Survival arrangementen voor bedrijven, echt alles is mogelijk!


Reserveren

Teambuilding in de Ardennen

Ben je op zoek naar een unieke en effectieve manier om de teamgeest binnen je bedrijf te versterken? Zoek niet verder! De prachtige Ardennen bieden de ideale setting voor onvergetelijke teambuildingactiviteiten die de samenwerking en communicatie binnen je team naar een hoger niveau tillen. Laat me je meenemen op een reis door de Ardennen en ontdek enkele geweldige activiteiten die je team dichter bij elkaar zullen brengen.

Survivaltocht door de bossen

Laat je team de wildernis van de Ardennen trotseren met een op maat gemaakte survivaltocht. Samenwerking is de sleutel tot succes bij het overwinnen van uitdagende hindernissen, zoals het bouwen van een gezamenlijk onderkomen en het navigeren door dichte bossen. Deze ervaring bevordert niet alleen teambuilding, maar ook leiderschap en probleemoplossend vermogen.

Raften op de Ourthe

Stap uit je comfortzone en neem deel aan een opwindende rafting ervaring op de kronkelende rivieren van de Ardennen. Samenwerken is cruciaal om de wilde wateren te bedwingen en de adrenaline pompt door ieders aderen. Naast het versterken van teambanden, biedt het ook een geweldige dosis plezier en opwinding.

Oriëntatietocht met GPS

Geef je team een uitdaging met een oriëntatietocht door de prachtige natuur van de Ardennen, geleid door GPS. Samen moeten jullie aanwijzingen ontcijferen, coördinaten volgen en als een geoliede machine navigeren door het terrein. Dit niet alleen versterkt de onderlinge communicatie, maar ook het vermogen om als team doelgericht te blijven, zelfs in onbekend terrein.

Teamwork in de Boomtoppen

Laat je team letterlijk boven de rest uitstijgen door deel te nemen aan een boomklimavontuur. Samen klauteren jullie van platform naar platform, en overwinnen hoogtevrees en uitdagingen. Het is een geweldige manier om vertrouwen op te bouwen en elkaars ondersteuning te ervaren, terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht op de Ardense bossen.

Culinaire Teamuitdaging

Ontdek de culinaire kunsten van je team met een kookworkshop. Samenwerking is essentieel bij het bereiden van heerlijke Ardense gerechten. Van het snijden van ingrediënten tot het afstemmen van smaken, dit creëert niet alleen een gezamenlijk eindresultaat, maar bevordert ook de samenwerking en communicatie op een smakelijke manier.

Als je op zoek bent naar een teambuildingervaring die blijvende impact heeft, dan zijn de Ardennen de perfecte bestemming. De combinatie van adembenemende natuur en uitdagende activiteiten creëert een ideale omgeving voor het versterken van teambanden. Dus, trek je avontuurlijke schoenen aan, neem je team mee naar de Ardennen en ontdek samen de kracht van samenwerking in deze prachtige regio. Teambuilding was nog nooit zo avontuurlijk!

WhatsApp chat