De Outdoor Zeskamp is een ideale teambuilding activiteit. De groep wordt verdeeld in kleine teams en vervolgens moeten ze diverse schiet-, bouw-, behendigheids- en denkopdrachten uitvoeren. Hierbij ligt de nadruk op de individuele capaciteiten van de deelnemers. Naast inzicht is ook doorzettingsvermogen belangrijk! Maar ook teamspirit om zo snel mogelijk de opdrachten tot een goed einde te brengen. Onze Outdoor Zeskamp wordt in overleg met klant samengesteld. Geen gezelschap is hetzelfde en daarom passen wij de Outdoor Zeskamp aan aan de samenstelling van de groep. We kunnen putten uit vele spelvarianten en alles gebeurt in overleg.

Waar

De activiteit Outdoor Zeskamp bieden we aan op onze locatie in Comblain au Pont. Dit gezellig dorp ligt in de buurt Durbuy en Luik en is goed bereikbaar met de auto. Ook zijn er voldoende parkeerplekken.

Wanneer

Van begin februari tot eind november kan je bij ons op elke dag terecht. Deze activiteit neemt een halve dag in beslag en je kunt starten om 10.00 of om 14.00. De activiteit neemt in totaal 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 36,95 per persoon voor een halve dag. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een Nederlandse professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers. In de wintermaanden moet de groep bestaan uit minimaal 12 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Lunch / BBQ

Natuurlijk kunnen we na afloop zorgen voor een lekkere Outdoor Lunch. Ook een echte outdoor BBQ kunnen we op aanvraag voor jullie regelen. Dieetwensen kunnen op voorhand worden besproken.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over outdoor zeskamp

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  36,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Nederlandse instructeurs
  • Naar wens samengesteld
  • Uit te breiden met lunch / BBQ
WhatsApp chat