De Schietchallenge duurt 2 tot 3 uur en omvat AcheryTag, boogschieten en buksschieten. Stuk voor stuk super leuke activiteiten om in groepsverband te doen. Zo is ArcheryTag is een spectaculair spel waarbij je met pijl en boog op elkaar moet schieten. Natuurlijk hebben de pijlen een zachte punt! Het is echt een spannend teamspel en plezier is verzekerd!

Bij boogschieten gaat het om de concentratie en de vaste hand. Een ervaren instructeur laat zien hoe je de pijl en boog op de juiste manier moet vasthouden. Ook worden er handige tips gegeven. Na wat proef schieten beginnen we met de competitie. Heb jij de beste concentratie en de beste beheersing.... dan weet je zeker weten de roos te raken!

Buksschieten is een leuke activiteit waarbij het ook aankomt op concentratie. Je schiet met een luchtdrukgeweer op het doelwit. Door het vizier scherp te stellen, de juiste houding te hebben en te letten op je ademhaling haal je de beste resultaten!

Waar

De Schietchallenge bieden we aan op onze locaties in Blier, Bure en Cherain. Het dorpje Blier ligt in de buurt van Barvaux, Dubuy en Hotton. Bure ligt in het zuiden van de Ardennen in de buurt van Han-sur-Lesse. Cherain ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op zaterdag en zondag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 24,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 6 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over schietchallenge € 24,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.