De Schietchallenge duurt 2 tot 3 uur en omvat boogschieten, buksschieten en blowdarten. Stuk voor stuk super leuke activiteiten om in groepsverband te doen. In verschillende spelvormen leren wij jou de verschillende technieken aan. Het doel is steeds hetzelfde, maar door gebruik te maken van de aangeleerde technieken en tactiek houden we de spanning er goed in.

Zo is Blow Darten een Zuid-Amerikaanse blaaspijp waarmee je heel precies kunt schieten. Blaas je te hard of blaas je te zacht....het is echt een kunst om de juiste kracht te gebruiken! Kinderen vanaf 8-9 jaar kunnen meedoen!

Bij boogschieten gaat het om de concentratie en de vaste hand. Een ervaren instructeur laat zien hoe je de pijl en boog op de juiste manier moet vasthouden. Ook worden er handige tips gegeven. Na wat proef schieten beginnen we met de competitie. Heb jij de beste concentratie en de beste beheersing.... dan weet je zeker weten de roos te raken!

Buksschieten is een leuke activiteit waarbij het ook aankomt op concentratie. Je schiet met een luchtdrukgeweer op het doelwit. Door het vizier scherp te stellen, de juiste houding te hebben en te letten op je ademhaling haal je de beste resultaten!

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Comblain au Pont. Dit dorpje ligt op 20 minuten rijden van Luik en 25 minuten van Durbuy. Er zijn voldoende parkeerplekken!

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere dag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 29,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers, in de zomervakantie kan je met 2 personen al deelnemen. Ben je met minder personen, stuur even een mail naar info@ardennen.nl, dan kijken we wat er kan. In de wintermaanden moet de groep bestaan uit minimaal 12 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 8 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog de schietchallenge reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over schietchallenge

Rik

Het waren erg leuke activiteiten en de begeleidster was ook super. Het was alleen een beetje heet om buiten rond te rennen in een veld :)

Mieke

Onze activiteit is goed bevallen! De eerste activiteit was het boogschieten, hierbij hadden we een duidelijke uitleg gekregen en was onze begeleidster erg enthousiast. Tijdens het buksschieten ging een luchtbuks kapot, hierdoor hadden we maar een luchtbuks. Dit heeft zij goed opgelost, we konden nog extra oefenen bij het boogschieten. Bij het spel moedigde zij ons fanatiek aan en maakte zelfs foto’s voor ons. Voor sommige van ons duurde de gehele dag te lang, dit mocht gelukkig niet af doen aan het spel. Als er iemand niet meer mee wilde doen was dit prima. De gehele dag was een groot succes!

Chantal

In overleg konden we iets eerder beginnen zodat we ook nog een andere activiteit konden doen. Heel flexibel en aardige instructeurs.

Ralf

Een leuke activiteit in een mooi deel van de Ardennen. Na afloop kregen we nog een wandeltip mee en die hebben we een dag later gedaan. Aardige mensen met verstand van zaken...en mensen. Ga zo door!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  29,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • 3 super leuke activiteiten
  • Nederlandse instructeurs
  • Goede materialen
  • Mooie locatie
WhatsApp chat