Een mountainbike huren in de Ardennen kunnen we iedereen aanraden! De Ardennen zijn met het heuvelachtige landschap en de mooie bossen de ideale locatie voor een mountainbiketocht. Het mooie aan mountainbiken is dat het alle seizoenen kan! In de winter hard crossen door de sneeuw en in de zomer lekker fietsen in de zon! En naast dat je lekker sportief bezig bent, is mountainbiken ook dé manier om de omgeving te verkennen.

Waar

Een mountainbike kan je bij ons huren op onze locaties in Houffalize en Hampteau.

- Houffalize ligt in de buurt van La Roche-en-Ardenne
- Hampteau ligt in de buurt van Durbuy

Dus kijk goed waar je verblijft en kies dan de locatie. De mooiste mountainbike routes zijn te vinden in Houffalize. Deze stad in de Ardennen staat echt bekend als dé place to be als het gaat om mountainbiken. Van makkelijk tot moeilijk, alle soorten routes zijn hier voor handen en ze beginnen allemaal in het centrum van de stad. Maar ook in Hampteau heb je mooie routes. Er beginnen 3 routes die volledig zijn bewegwijzerd vanaf onze locatie, variërend van makkelijk tot moeilijk.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op elke gewenste dag terecht. Je kan een mountainbike huren voor een halve dag of voor een hele dag. Een halve dag is van 09.00 tot 13.00 of van 14.00 tot 18.00. Een hele dag is van 09.00 tot 18.00.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 14 jaar.

Prijs

De prijs is € 24,50 per persoon voor een halve dag en € 34,50 voor een hele dag. Dit is inclusief alle materialen, helm en instructie door een professionele buitensport instructeur.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog een mountainbike reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over mountainbike huren

Ruben

met 17 mensen afgereisd naar de Ardennen voor een middagje fietsen. Alles tip top geregeld volgens afspraak. Mooie omgeving met voldoende uitdaging voor iedereen. Ga zo door!

Rick

Met 6 man in Steinbach geweest en hebben een leuke dag gehad. Goede uitleg omtrent de routes en fietsen, was echt een geweldige dag. Volgende keer gaan we naar Houffalize, dat schijnt het walhalla voor MTB te zijn!

Joyce

It was great! Thank you for everything ;-)

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  24,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Keuze uit 2 locaties
  • Inclusief helm + route
  • Goed onderhouden mountainbikes
  • Halve of hele dag

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat