Een mountainbike huren in de Ardennen kunnen we iedereen aanraden! De Ardennen zijn met het heuvelachtige landschap en de mooie bossen de ideale locatie voor een mountainbiketocht. Het mooie aan mountainbiken is dat het alle seizoenen kan! In de winter hard crossen door de sneeuw en in de zomer lekker fietsen in de zon! En naast dat je lekker sportief bezig bent, is mountainbiken ook dé manier om de omgeving te verkennen.

Je huurt een moderne mountainbike en we kijken met jou naar de beste maat. Vervolgens krijg je een grondige instructie en ga je zelfstandig op pad. Het dragen van een helm is verplicht en bij de huur inbegrepen. Verder krijg je van ons een rugzakje met reparatiemateriaal. Ook krijg je van ons een GPS en een korte uitleg over de werking. In de omgeving zijn meerdere routes uitgezet. Onze instructeurs kunnen je adviseren over een te volgen route!

Waar

Een mountainbike kan je bij ons huren in Comblain-au-Pont. Dit dorp ligt op 20 minuten van Durbuy. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken!

Wanneer

Van begin april tot eind oktober kan je bij ons op elke gewenste dag terecht. Je kan een mountainbike huren voor een halve dag of voor een hele dag. Een halve dag is van 09.30 tot 13.00 of van 13.30 tot 17.00. Een hele dag is van 09.00 tot 18.00. Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 12 jaar en een minimale lengte van 1.50 meter.

Prijs

De prijs is € 27,50 per persoon voor een halve dag en € 45,00 voor een hele dag. We vragen wel om EUR 25,- borg per fiets welke na inlevering van de fietsen wordt teruggegeven. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog een mountainbike reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over mountainbike huren incl gps

Ruben

met 17 mensen afgereisd naar de Ardennen voor een middagje fietsen. Alles tip top geregeld volgens afspraak. Mooie omgeving met voldoende uitdaging voor iedereen. Ga zo door!

Rick

Met 6 man in Steinbach geweest en hebben een leuke dag gehad. Goede uitleg omtrent de routes en fietsen, was echt een geweldige dag. Volgende keer gaan we naar Houffalize, dat schijnt het walhalla voor MTB te zijn!

Joyce

It was great! Thank you for everything ;-)

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  27,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooie locatie bij Comblain-au-Pont
  • Inclusief helm
  • Inclusief GPS
  • Halve of hele dag
WhatsApp chat