Het Begeleid Mountainbiken is ideaal voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met mountainbiken. In een groep van minimaal 6 personen ga je met de instructeur op pad. Hij of zij laat je de mooiste bospaadjes en afdalingen zien en geeft natuurlijk handige tips! Het asfalt proberen we zo veel mogelijk te vermijden. Een activiteit waarbij men vaak niet schoon blijft maar dat hoort erbij. Iedereen krijgt verplicht een helm op. De snelheid en lengte van de tocht worden afgestemd op de deelnemers. Zo kan de hele groep een onvergetelijke en veilige mountainbiketocht beleven! Het gevarieerde landschap van de Ardennen zijn bij uitstek geschikt voor de mountainbike. Niets voor niets is dit dan ook één van de populairste activiteiten!

Onze mountainbikes

Wij beschikken over moderne Conway mountainbikes met hele goede schijfremmen en voorvering. En natuurlijk zitten er voldoende versnellingen op zodat je de steilste hellingen met gemak kunt beklimmen! Verder krijg je van ons een helm en deze moet je verplicht dragen. De instructeur heeft een reparatiesetje en EHBO spullen bij zich mocht dit nodig zijn. We hebben op onze locatie ook bidons die je mag lenen.  Je mag ook zelf een bidon van huis meenemen. Gewone waterflesjes passen niet goed in de bidonhouder en raak je waarschijnlijk onderweg kwijt. Je bent vrij om een kleine rugzak te dragen voor eventueel water en eten.

Waar

Het Begeleid Mountainbiken bieden we aan op onze locatie in Comblain au Pont. Dit dorpje ligt op 20 minuten rijden van Luik en 25 minuten van Durbuy. Er zijn voldoende parkeerplekken!

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere dag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 3 uur in beslag.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 12 jaar. Onze fietsen zijn in principe geschikt voor lichaamslengtes van 1.55 tot 1.95 meter. Laat ons vooraf even weten als je kleiner of langer bent.

Prijs

De prijs is € 34,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We vragen wel om EUR 25,- borg per fiets welke na inlevering van de fiets wordt teruggegeven. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers. In de wintermaanden moet de groep bestaan uit minimaal 10 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog een mountainbike reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over begeleid mountainbiken

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  34,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Goed onderhouden mountainbikes
  • Handige tips bij het schakelen
  • Ervaren instructeur
  • Inclusief helm en bidon
WhatsApp chat