Het Begeleid Mountainbiken is ideaal voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met mountainbiken. In een groep van minimaal 6 personen ga je met de instructeur op pad. Hij of zij laat je de mooiste bospaadjes en afdalingen zien en geeft natuurlijk handige tips! Zo kan de hele groep een onvergetelijke en veilige mountainbiketocht beleven! Het gevarieerde landschap van de Ardennen zijn bij uitstek geschikt voor de mountainbike. Niets voor niets is dit dan ook één van de populairste activiteiten!

Wegens COVID-19 niet boekbaar tot en met 1 maart 2021

Waar

Het Begeleid Mountainbiken bieden we aan op onze locaties in Blier, Bure en Steinbach. Je doet er natuurlijk verstandig om de locatie te kiezen die het dichtstbij je vakantiehuis, camping of hotel ligt. Het dorpje Blier ligt in de buurt van Hotton en Durbuy. Bure ligt zuidelijker in de Ardennen in de buurt van Saint-Hubert en de Grotten van Han. Tot slot ligt Steinbach in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeerplekken.

De locatie in Blier is gesloten tot 31-12-2020.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere dag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 29,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over begeleid mountainbiken € 29,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat