De GPS Achouffe wandeling is super leuk voor jong en oud! Doe mee aan deze spannende wandeling van maximaal 6 km dwars door de Belgische Ardennen. U krijgt een GPS om diverse aanwijzingen te zoeken. Wanneer u de aanwijzingen juist heeft, kunt u aan het einde de code kraken. En dan staat er een heerlijke beloning te wachten in de vorm van een lekker Achouffe biertje! U krijgt er natuurlijk ook een echt Chouffe glas bij en dat mag u mee naar huis nemen. Zo heeft u een leuk aandenken aan deze leuke wandeling :)

Voordat u op weg gaat, krijgt u een uitleg over het gebruik van het GPS zodat de tocht zonder problemen kan worden afgelegd. De Belgische Ardennen is alle jaargetijden adembenemend. Deze wandeltocht kan ook het gehele jaar door gedaan worden. In de winter of in de zomer, ieder seizoen heeft haar eigen charme.

Waar

De GPS Achouffe wandeltocht kan je bij ons doen op onze locaties in Hampteau, Bure, Dochamps en Steinbach. Hampteau ligt in de buurt van Hotton en Durbuy. Bure ligt in de buurt bij de Grotten van Han, Dochamps ligt in de buurt van Durbuy en La Roche-en-Ardenne. Steinbach ligt in de buurt van Gouvy en Houffalize. De exacte adressen staan onderaan de pagina.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons terecht. De dag kies jij, de rest verzorgen wij! Je hebt de keuze uit twee starttijden namelijk 09.30 en 13.30. De activiteit neemt tussen de 2 en 3 uur in beslag.

De locatie Steinbach is de volgende data gesloten wegens de jacht:

16 oktober
23 oktober
14 november
5 december
19 december

Prijs

De prijs is € 14,95 per persoon. Dit is inclusief een Chouffe biertje. Als u liever frisdrank wilt, dan kan dat natuurlijk ook. Er worden 9,95 boekingskosten in rekening gebracht. Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis. Ze krijgen echter geen glas uit veiligheidsoverwegingen. Ze krijgen wel een pakje drinken.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je kan vervolgens op je gekozen datum en tijdstip naar het adres gaan van je locatie en je daar melden.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog deze wandeling reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Let op
Deze wandeling wordt niet door de Achouffe brouwerij georganiseerd en vindt daar ook niet plaats!

Adressen

Steinbach
Rue du Centre de Steinbach 27
6670 Gouvy (Steinbach, België)

Dochamps
Camping Petite Suisse
Al Bounire 27
6960 Dochamps, België

Bure
Camping Parc La Clusure
Chemin de la Clusure 30
6927 Tellin, België

Hampteau
Outdoor Centre Hampteau
Rue de La Roche 2a
6990 Hampteau

Reviews over gps achouffe wandeling € 14,95

jan-hendrik donvil

Mijn vriendin en ik zochten een leuke activiteit tijdens onze vakantie. Dit was moeilijk vanwege Corona. Wij hadden het geluk om op de GPS Achouffe Wandeling terecht te komen. De wandeling was enorm knap en zeker niet te lang, de service en uitleg was zeer goed (eenvoudig en vriendelijk). Ik raad deze activiteit zeker aan voor reizigers!

Maya, Eddy en marijke

Een echte aanrader!we hadden een moeilijke start maar nadien een fantastische wandeling! Ook een uitstekende begeleiding en een leuke verrassing om mee af te sluiten. Doen is de boodschap!

Liesbet

Leuke wandeling om met opgroeiende kids en hond te doen. In mooie, rustige omgeving. Met als uitdaging enkele breinbrekers. En natuurlijk de niet te versmaden beloning op het einde: een la chouffe!

Dowan

Super leuke wandeling gemaakt in Blier. Leuke ontvangst en leuke puzzels en natuurlijk is biertje een welkome afsluiter van deze wandeling. Zeker leuk om te doen!

Nicole

Gisteren hebben we met 6 personen de wandeling gedaan in Blier. Prettige ontvangst en we mochten gebruik maken van de toiletten van de leuke Camping. De wandeling is mooi en qua afstand prima te doen voor onze kinderen. In Nederland willen ze nooit lopen maar hier door de natuur leefden ze helemaal op!

Chantal

Het was een leuke wandeling voor jong en oud. En de hond mocht natuurlijk ook mee. Echt aan te raden voor grote groepen die gezamenlijk een leuke activiteit willen doen en willen afsluiten met een drankje. p.s. voor de kinderen is een frisdrankje te reserveren.

Robin

We hebben met een groep vrienden deze wandeling gedaan afgelopen herfstvakantie. Mooie omgeving, veel natuur schoon en als beloning een biertje:) Super activiteit die voor iedereen te doen is.

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief een Chouffe biertje
  • Inclusief een echt Chouffe glas
  • Kinderen t/m 5 jaar gratis mee
  • Wandeling van 5 tot 7 km
  • Frisdrank i.p.v. bier mogelijk

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat