De GPS Achouffe wandeling is super leuk voor jong en oud! Doe mee aan deze spannende wandeling van 6 km dwars door de Belgische Ardennen. U krijgt een GPS om diverse aanwijzingen te zoeken. Wanneer u de aanwijzingen juist heeft, kunt u aan het einde de code kraken. En dan staat er een heerlijke beloning te wachten en staat er een lekker Achouffe biertje op u te wachten!

Voordat u op weg gaat, krijgt u een uitleg over het gebruik van het GPS zodat de tocht zonder problemen kan worden afgelegd. De Belgische Ardennen is alle jaargetijden adembenemend. Deze wandeltocht kan ook het gehele jaar door gedaan worden. In de winter of in de zomer, ieder seizoen heeft haar eigen charme.

Waar

De GPS Achouffe wandeltocht kan je bij ons doen op onze locaties in Blier en Steinbach.

- Blier ligt in de buurt van Durbuy en Hotton
- Steinbach ligt in de buurt van Gouvy en Houffalize

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons terecht. De dag kies jij, de rest verzorgen wij! Je hebt de keuze uit twee starttijden namelijk 09.30 en 13.30. De activiteit neemt tussen de 2 en 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 14,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen en instructie door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 6 deelnemers bij vertrek op zaterdag en zondag. Groepen vanaf 13 personen kunnen het hele jaar door op elke dag terecht. In de meivakantie (20 april t/m 5 mei) en de zomervakantie (1 juli t/m 1 september) is het minimum aantal personen 2 en is er iedere dag vertrek om 09:30 en 13:30.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over gps achouffe wandeling € 14,95

Chantal

Het was een leuke wandeling voor jong en oud. En de hond mocht natuurlijk ook mee. Echt aan te raden voor grote groepen die gezamenlijk een leuke activiteit willen doen en willen afsluiten met een drankje. p.s. voor de kinderen is een frisdrankje te reserveren.

Robin

We hebben met een groep vrienden deze wandeling gedaan afgelopen herfstvakantie. Mooie omgeving, veel natuur schoon en als beloning een biertje:) Super activiteit die voor iedereen te doen is.

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.