De GPS Achouffe wandeling is super leuk voor jong en oud! Doe mee aan deze spannende wandeling van maximaal 6 km dwars door de Belgische Ardennen. U krijgt een GPS om diverse aanwijzingen te zoeken. Wanneer u de aanwijzingen juist heeft, kunt u aan het einde de code kraken. En dan staat er een heerlijke beloning te wachten en staat er een lekker Achouffe biertje op u te wachten! We hebben geen glazen op de locatie maar wel een flesopener :)

Voordat u op weg gaat, krijgt u een uitleg over het gebruik van het GPS zodat de tocht zonder problemen kan worden afgelegd. De Belgische Ardennen is alle jaargetijden adembenemend. Deze wandeltocht kan ook het gehele jaar door gedaan worden. In de winter of in de zomer, ieder seizoen heeft haar eigen charme.

Waar

De GPS Achouffe wandeltocht kan je bij ons doen op onze locaties in Blier en Steinbach.

- Blier ligt in de buurt van Durbuy en Hotton
- Steinbach ligt in de buurt van Gouvy en Houffalize

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons terecht. De dag kies jij, de rest verzorgen wij! Je hebt de keuze uit twee starttijden namelijk 09.30 en 13.30. De activiteit neemt tussen de 2 en 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 14,95 per persoon. Dit is inclusief een Chouffe biertje.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers. In de meivakantie (20 april t/m 10 mei) en de zomervakantie (1 juli t/m 30
augustus) is het minimum aantal personen 2 en is er iedere dag vertrek om 09:30 en 13:30.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over gps achouffe wandeling € 14,95

Nicole

Gisteren hebben we met 6 personen de wandeling gedaan in Blier. Prettige ontvangst en we mochten gebruik maken van de toiletten van de leuke Camping. De wandeling is mooi en qua afstand prima te doen voor onze kinderen. In Nederland willen ze nooit lopen maar hier door de natuur leefden ze helemaal op!

sandra de jonge

Mocht je deze tocht overwegen is ons advies DOE HET NIET!!! o De ontvangst is koel en totaal niet gastvrij o De wandeling is mooi maar kan je zelf ook doen o De opdrachten zijn op basisschool niveau o Bij terugkomst staat er inderdaad een biertje klaar maar deze kan je uit de fles opdrinken op de parkeerplaats o Je bent dan absoluut niet meer welkom op de locatie Kortom een mooie wandeling (minder dan 5 km) en een biertje voor 15 euro pp. Verder moet je met minimaal 5 å 6 personen zijn dus dit is een heel duur biertje. Voor de gezelligheid hoef je dit NIET te doen!!! Beter een krat chouffe kopen en elders een wandeling maken. De Ardennen zijn prachtig maar dit is geld weg gooien. Wanneer je hier iets over zegt is het onzin. Er was een flesopener in de kist (die wij dan even hebben gemist) en je kon dus prima een lekker biertje uit de fles opdrinken. Over het glas hebben ze wel meer vragen gekregen maar daar hebben ze dus niks steeds niks mee gedaan, schiet dus ook niet echt op.

-----------

Reactie Ardennen.nl:

Jammer, dat u er zo over denkt. De wandeling wordt ook gedaan door gezinnen met kinderen en daarom zijn de opdrachten van een bepaald niveau. Het klopt dat we geen glas aanbieden. Men kan ter plekke het biertje nuttigen of mee naar huis nemen. We hebben geen ontvangstruimte, wel is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een toilet / dixie. We doen onze best om al onze klanten zo vriendelijk en warm mogelijk te ontvangen. Ondanks de negatieve ervaring hopen we dat u de Ardennen als een plezierige omgeving heeft ervaring.

met sportieve groet,

Ardennen.nl

Chantal

Het was een leuke wandeling voor jong en oud. En de hond mocht natuurlijk ook mee. Echt aan te raden voor grote groepen die gezamenlijk een leuke activiteit willen doen en willen afsluiten met een drankje. p.s. voor de kinderen is een frisdrankje te reserveren.

Robin

We hebben met een groep vrienden deze wandeling gedaan afgelopen herfstvakantie. Mooie omgeving, veel natuur schoon en als beloning een biertje:) Super activiteit die voor iedereen te doen is.

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat