Het Highrope Parcours is een leuke uitdaging voor jong oud! Dit uitdagende touwparcours tussen de bomen bevat allerlei verschillende hindernissen. Het wordt dus klimmen en klauteren en vooral niet naar beneden kijken :) Onder begeleiding van een ervaren en professionele buitensport instructeur zijn alle deelnemers continue gezekerd. Aan het einde van het Highrope Parcours wacht nog een 150 meter lange tokkelbaan! Echt een super gave activiteit in de Ardennen. LET OP! Kinderen moeten minimaal 135 cm groot zijn. Het minimale gewicht voor kinderen en volwassenen is 40 kg en er is een maximum gewicht van 110 kg

Programma

Na ontvangst op het terrein neemt de instructeur de deelnemers mee naar het hoogteparcours. Hier volgt een duidelijke instructie en kan mensen vragen stellen. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag met het parcours. Als het hele parcours is doorlopen, is de activiteit afgerond. Natuurlijk is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet. Ook is er de mogelijkheid om te douchen.

Waar

Het Highrope Parcours doen we op onze locatie in Hampteau.

Wanneer

We bieden deze activiteit aan van eind maart tot eind oktober op zaterdag en zondag. In de mei- en zomervakantie kan je het Highrope Parcours elke dag doen! Je hebt de keuze uit twee starttijden, 10:00 of om 14:00. De activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 29,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers in het weekend en doordeweeks 4 personen.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog het Highrope Parcours reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over highrope parcours

Simone

Wat een leuke ervaring! We werden vriendelijk ontvangen en alles werd goed uitgelegd. Super aardig instructeur die voor iedereen de tijd nam.

Familie Born

Waanzinnig leuk, voor jong en oud! Met onze familiedag hebben we meerdere activiteiten gedaan maar dit vonden we allemaal de leukste. AL snel heb je het idee....van zo, dit is echt hoog! Prima instructeur die je een veilig gevoel gaf. Top!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  29,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Draag stevige schoenen
  • Mooie locatie in Hampteau
  • Kinderen moeten minimaal 135 cm zijn
  • Heb je een bril? Vergeet je brillentouwtje dan niet!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat