Het Highrope Parcours is een leuke uitdaging voor jong oud! Dit uitdagende touwparcours tussen de bomen bevat allerlei verschillende hindernissen. Het wordt dus klimmen en klauteren en vooral niet naar beneden kijken :) Onder begeleiding van een ervaren en professionele buitensport instructeur zijn alle deelnemers continue gezekerd zijn. Aan het einde van het Highrope Parcours wacht nog een 150 meter lange tokkelbaan! Echt een super gave activiteit in de Ardennen. LET OP! Kinderen moeten minimaal 135 cm groot zijn.

Programma

Na ontvangst op het terrein neemt de instructeur de deelnemers mee naar het hoogteparcours. Hier volgt een duidelijke instructie en kan mensen vragen stellen. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag met het parcours. Als het hele parcours is doorlopen, is de activiteit afgerond. Natuurlijk is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet. Ook is er de mogelijkheid om te douchen.

Waar

Het Highrope Parcours doen we op onze locatie in Hampteau.

Wanneer

We bieden deze activiteit aan van eind maart tot eind oktober op zaterdag en zondag. Je hebt de keuze uit twee starttijden, 10:00 of om 14:00. De activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 24,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

 

Reviews over highrope parcours € 24,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Draag stevige schoenen
  • Heb je een bril? Vergeet je brillentouwtje dan niet!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.