Het Highrope Parcours is een leuke uitdaging voor jong oud! Dit uitdagende touwparcours tussen de bomen bevat allerlei verschillende hindernissen. Het wordt dus klimmen en klauteren en vooral niet naar beneden kijken :) Onder begeleiding van een ervaren en professionele buitensport instructeur zijn alle deelnemers continue gezekerd. Aan het einde van het Highrope Parcours wacht nog een 200 meter lange tokkelbaan! Echt een super gave activiteit in de Ardennen. LET OP! Kinderen moeten minimaal 140 cm groot zijn. Het maximale gewicht van een deelnemer mag niet boven de 120 kg uitkomen. De minimale leeftijd is 8 jaar.

Programma

Ons High rope parcours bestaat uit 4 super leuke klimroutes met diverse touwbanen tussen de bomen op ongeveer 6-8 meter hoogte. Er zijn verschillende niveau's betreft moeilijkheid van 1 tot en met 4. Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur (afhankelijk van hoe snel je klimt), na de 4 klimroutes ben je nog niet klaar! Je kunt dan als je durft naar maar liefst 18 meter hoogte klimmen! Je hebt dan een waanzinnig mooi uitzicht. Vervolgens neem je de tokkelbaan van maar liefst 200 meter lang! We hebben ook nog op 11 meter hoogte een tokkelbaan van 80 meter lang en die mag je ook doen!

Waar

Het Highrope Parcours doen we op onze locatie vlak buiten de stad Spa.

Wanneer

We bieden deze activiteit aan van eind maart tot eind oktober op zaterdag en zondag. In de mei- en zomervakantie kan je het Highrope Parcours elke dag doen! Je hebt de keuze uit drie starttijden, 11:00, 12:00 en 13:00. In de vakantieperiode kan je ook nog starten om 14:00 en 15:00. De activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 29,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Het kan gebeuren dat er geen plek meer is op de tijd die je hebt gereserveerd. We nemen dan contact met je op en sturen vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog het Highrope Parcours reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over highrope parcours

Simone

Wat een leuke ervaring! We werden vriendelijk ontvangen en alles werd goed uitgelegd. Super aardig instructeur die voor iedereen de tijd nam.

Familie Born

Waanzinnig leuk, voor jong en oud! Met onze familiedag hebben we meerdere activiteiten gedaan maar dit vonden we allemaal de leukste. AL snel heb je het idee....van zo, dit is echt hoog! Prima instructeur die je een veilig gevoel gaf. Top!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  29,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Draag stevige schoenen
  • Mooie locatie in de buurt van Spa
  • Kinderen moeten minimaal 135 cm zijn
  • Heb je een bril? Vergeet je brillentouwtje dan niet!
WhatsApp chat