Als je op zoek bent naar een adrenaline verhogende activiteit, dan moet je 100% zeker gaan Rots Klimmen in de Ardennen. In het mooie dorpje Comblain au Pont hebben we de beschikking over een mooie klimgroeve. Hier zijn een groot aantal verschillende klimroutes uitgezet. Voor zowel beginners als meer gevorderden hebben we super leuke routes. De gemiddelde route heeft een lengte van 23 meter en is voor iedereen goed te doen. Natuurlijk klim je op een veilige manier. We werken alleen met de beste materialen en alle instructeurs zijn in het bezit van de vereiste diploma's.

Nadat je een klimroute hebt afgelegd, ga je via een klettersteig of via ferrata naar het abseilplateau. Nu wordt het echt spannend want je gaat je een mooie abseil van ongeveer 25 meter maken. En ja, dat is best hoog als je bovenop staat! Ook dit gedeelte van de activiteit gebeurt in kleine groepjes, onder deskundige begeleiding van onze instructeurs en met veilig materiaal. Kinderen kunnen ook mee doen. De minimumleeftijd is 7 jaar.

Paas - en Meivakantie

Met Pasen en de meivakantie ben je welkom bij ons om te klimmen en abseilen vanaf 2 personen. Op onderstaande data bieden we dan deze activiteit aan:

29 maart tot en met 9 april, 28 en 30 april
2, 3, 5, 6, 9, 10, 11, 18, 19 en 20 mei

Waar

De activiteit Rots Klimmen bieden we aan op onze locatie in Comblain au Pont.

Wanneer

Deze activiteit kan je doen van begin januari tot en met eind november. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 35,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 6 deelnemers. In de wintermaanden moet de groep bestaan uit minimaal 10 deelnemers. In de vakanties en feestdagen zoals Pasen en Hemelvaart ben je met 2 personen welkom. Ben je met minder personen, stuur even een mail naar info@ardennen.nl dan kijken we of nog plek hebben.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog rots klimmen reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over rots klimmen en abseilen

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  35,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Inclusief

  • Klimroutes voor ieder niveau
  • Abseilen van 25 meter hoogte
  • Nederlandse instructeur
  • Materialen en begeleiding
WhatsApp chat