De E-mountainbike route La Roche heeft een lengte van +/- 45 km. Je kan kiezen uit 4 routes en iedere route heeft een lengte tussen de 20 en 25 km. Je kiest 2 routes uit, variërend van makkelijk tot moeilijk en dan ga je op pad! De routes zijn duidelijk aangegeven met pijlen en bewegwijzering dus een GPS is niet nodig. Iedere route start en eindigt in la Roche. Als je de eerste route hebt gedaan, kan je even rust nemen en iets eten en drinken. En vervolgens ga je weer op pad voor de volgende route!

Tijdens de E-mountainbike route La Roche krijg je de beschikking over een super de luxe E-hardtail mountainbike van het topmerk Raymon. De sterke Yamaha middenmotor levert een koppel van 70 Nm en geeft je bovenaan de juiste ondersteuning wanneer je die nodig hebt. Ook is de mountainbike voorzien van hoogwaardige luchtvering van RockShox en natuurlijk de allerbeste schijfremmen! Verder krijg je natuurlijk een goede helm van ons!

Waar

De activiteit E-mountainbike route La Roche vertrekt vanuit het centrum van La Roche-en-Ardenne.

Wanneer

Deze activiteit kan je het hele jaar door doen. Je kunt starten om 09:00 en 13:00. De activiteit neemt in totaal 3-4 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 54,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen en instructie. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog rots klimmen reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over e-mountainbike route la roche

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  54,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Inclusief

  • E-mountainbike van topkwaliteit
  • Helm en uitgebreide uitleg
  • Keuze uit 4 routes
WhatsApp chat