Tijdens een vakantie in de Ardennen is Kanovaren op de Ourthe een echte aanrader! Geniet van de schitterende natuur, maak pret op het water en wees lekker actief. En als de zon dan ook nog eens schijnt...wat wil een mens nog meer! U kunt op de kalender een reservering maken voor een kanotocht van 7 km. Deze tocht voert u langs de mooiste oevers van de rivier de Ourthe. Gemiddeld genomen doet u anderhalf tot twee uur over deze afstand.

U heeft de keuze uit vier starttijden namelijk 10:30, 12:30, 13:30 en 14:30. De vertrekplaats is Chêne à Han in Grandhan, een dorp in de buurt van Durbuy. U meldt zich eerst bij de startplaats en dan rijden we in colonne naar het eindpunt in Durbuy. Hier parkeert u uw auto (gratis parkeren) en stapt u bij ons in de bus en rijden we terug naar het startpunt. Na afloop van het kanovaren kan je direct gaan winkelen in Durbuy en daar lekker iets eten en drinken!

Wees er snel bij want het aantal plekken per tijdslot is beperkt! Kinderen die kunnen zwemmen, mogen natuurlijk mee. De leeftijd maakt niet uit, als ze maar kunnen zwemmen. En een kleine hond mag ook mee op eigen risico :)

Wanneer

Bij ons kunt u van april tot en met oktober iedere vrijdag, zaterdag en zondag kanovaren op de rivier de Ourthe boeken. In de zomervakantie (1 juli t/m 1 september) is het elke dag mogelijk! Bent u met meer dan 6 personen? Dan kunt u elke dag komen kanovaren! Neem dan contact met ons op. Bij extreem slecht weer en bij een te lage waterstand worden reserveringen afgezegd.

Prijs

Korte tocht - 7 km: € 17,50 p.p.
Minimaal 2 deelnemers

Inclusief

De prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van de kano, peddel, zwemvest en uitgebreide instructie over het gebruik van de kano en vervoer terug naar het startpunt. Bij het vertrekpunt ligt altijd een ruime mix van 1- en 2-persoonskano's klaar.

Exclusief

We brengen € 9,95 reserveringskosten in rekening per boeking. Het is verstandig om een waterdichte ton (€ 2,50) bij de startlocatie te huren. Hier kunt u uw portemonnee en telefoon in doen.

Locatie

De vertrekplaats is Chêne à Han in Grandhan. Dit is een dorp nabij Durbuy. U wordt verzocht om 15 minuten voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn. Aan de andere kant van de brug is Hotel Restaurant La Passarelle gevestigd. Ze hebben een mooi terras aan het water met een heerlijke menukaart. Voor de kinderen is er een grote speeltuin.

Boekingsbevestiging

Als u de reservering heeft afgerond en betaald, ontvangt u per e-mail een bevestiging. U dient de reserveringsmail mee te nemen en deze moet u afgeven aan ons personeel ter plekke. U kunt de bevestiging ook laten zien op uw telefoon. We staan voor u klaar op de afgesproken tijd op het parkeerterrein bij Chêne à Han in Grandhan.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog kanovaren reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Aansluitend BBQ Buffet

Het is mogelijk om na afloop van het kanovaren te gaan barbecueën. We zetten dan op onze locatie in Hampteau, 20 minuten rijden vanaf het eindpunt van de kanotocht, een BBQ voor je neer. Je kan hier dan zelf bakken. Je hebt de keuze uit 3 pakketten. Er moeten minimaal 4 deelnemers zijn!

Barbecue Buffet Budget (zelf bakken) € 19,50 p.p.
4 Stuks Vlees p.p., Rauwkost, Griekse- of Pastasalade, Fruitsalade, Huzaren- en Kartoffelsalade, BBQ Sauzen, Stokbrood, Kruidenboter en 3 Consumpties (Bier of Fris)

Barbecue Buffet Budget XL (zelf bakken) € 22,50 p.p.
6 Stuks Vlees p.p., Rauwkost, Griekse- of Pastasalade, Fruitsalade, Huzaren- en Kartoffelsalade, BBQ Sauzen, Stokbrood, Kruidenboter en 3 Consumpties (Bier of Fris)

Barbecue Buffet Vlees en Vis (zelf bakken) € 22,50 p.p.
4 Stuks Vlees p.p., 2 stuks Vis (garnalenspies en zalm) Rauwkost, Griekse- of Pastasalade, Fruitsalade, Huzaren- en Kartoffelsalade, BBQ Sauzen, Stokbrood, Kruidenboter en 3 Consumpties (Bier of Fris)

Betaling

U kunt de reservering betalen met iDeal. U moet de betaling wel voltooien anders wordt uw reservering niet in behandeling genomen.

Annuleren

Helaas is het niet mogelijk om reserveringen kosteloos te annuleren. Zodra wij een reservering binnen krijgen, gaan wij ervan uit dat u op de gereserveerde tijd aanwezig zult zijn op het vertrekpunt. Als kanovaren door lage waterstand niet mogelijk is, wordt uw reservering kosteloos geannuleerd.

Kledingadvies

Afhankelijk van het seizoen doet u er verstandig aan om onderstaand kledingadvies ter harte te nemen.

- Handdoek, Zwemkleding of Korte broek + T-shirt
- Zonnebrandcrème bij zonnig weer
- Warme dunne fleece trui bij wat kouder weer
- Vuilniszak (voor natte kleding na afloop)
- Droge kleding voor na het kanoën, raften of vlotten
- Surfschoentjes of schoenen die nat mogen worden
- Thermisch ondergoed en/of T-shirt (géén katoen)
- Voor brildragers een brillentouwtje
- Voor lensdragers: het is veiliger om een bril te dragen

Reviews over kanovaren € 17,50

Chris

Prima bevallen ondanks dat de waterstand wat lager was. Goede uitleg gekregen, aardige jongens. Leuke middag gehad.

Jaouad Benyahia

Geboekt voor 14km. Werd netjes omgeboekt naar 7/8km omdat 14km toch niet door kon gaan. We waren met 9personen. Ondanks dat op sommige plaatsen de waterstand toch net iets te laag was. We hebben gelachen, genoten! Het was echt de moeite waard. Prachtig natuur. En rustgevend als even niets deed terwijl je met de stroming vooruit gaat. Dit gaan we zeker weer opnieuw doen. (Als het water wat hoger staat). Super!

Hendrik

Gisteren hebben we genoten van het kanoën. Wat een mooi gebied!

Talitha

Het was een zeer geslaagd vriendinnenuitje! Heerlijk weer, prachtige omgeving. Af en toe zaten we wel vast op wat stenen, maar dat was alleen maar lachen. Het roeien heb je snel onder de knie. De begeleiding en service was top!

Rob

dit moet je echt doen in de Ardennen! Mooie route en alles was tip top geregeld.

Natasja

Echt een aanrader! Mooi weer, lekker zonnetje en dan genieten met vrienden op het water :)

Familie Stap

Super leuke dag op het water gehad. De route van 8 km is goed te doen met kinderen. Na wat geklooi in het begin hadden we de techniek snel onder de knie!

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief kanohuur, zwemvest en instructie
  • 1,5 tot 2 uur varen in de kano
  • Waterdichte ton te huur
  • 15 min van te voren aanwezig
  • Kleine hond mag ook mee

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat