Tijdens een vakantie in de Ardennen is Kanovaren op de Ourthe een echte aanrader! Geniet van de schitterende natuur, maak pret op het water en wees lekker actief. En als de zon dan ook nog eens schijnt...wat wil een mens nog meer! Je kan op de kalender een reservering maken voor een kanotocht van 9 km. Deze tocht voert je langs de mooiste oevers van de rivier de Ourthe. Gemiddeld genomen doe je anderhalf tot twee uur over deze afstand.

Je hebt de keuze uit drie starttijden namelijk 10:30, 11:30 en 13:30. De vertrekplaats is Rue de Moulin 6987 Rendeux. De parking is net buiten het dorpje Jupille aan de doorgaande weg. Nadat je je bij ons hebt gemeld, rijden we in colonne naar het eindpunt in Hampteau. Hier parkeer je de auto gratis en stap je bij ons in de bus en rijden we terug naar het startpunt. Na afloop van de kanotocht ben je direct bij je auto.

Wees er snel bij want het aantal plekken per tijdslot is beperkt! Kinderen die kunnen zwemmen, mogen natuurlijk mee. De leeftijd maakt niet uit, als ze maar kunnen zwemmen. En een kleine hond mag ook mee op eigen risico :)

Wanneer

Bij ons kan je van april tot en met oktober iedere vrijdag, zaterdag en zondag kanovaren op de rivier de Ourthe boeken. In de zomervakantie (1 juli t/m 1 september) is het elke dag mogelijk! Ben je met meer dan 6 personen? Dan kan je elke dag komen kanovaren! Neem dan contact met ons op. Bij extreem slecht weer en bij een te lage waterstand worden reserveringen afgezegd.

Prijs

Korte tocht - 9 km: € 18,50 p.p.
Minimaal 2 deelnemers

Inclusief

De prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van de kano, peddel, zwemvest, emmer om je spullen in te doen en uitgebreide instructie over het gebruik van de kano en vervoer terug naar het startpunt. Bij het vertrekpunt ligt altijd een ruime mix van 1- en 2-persoonskano's klaar.

Exclusief

We brengen € 9,95 reserveringskosten in rekening per boeking.

Locatie

De vertrekplaats is Rue de Moulin 6987 Rendeux. De parking is net buiten het dorpje Jupille aan de doorgaande weg. Je wordt verzocht om 15 minuten voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn.

Boekingsbevestiging

Als je de reservering hebt afgerond en betaald, ontvang je per e-mail een bevestiging. We staan voor je klaar op de afgesproken tijd op het parkeerterrein bij Jupille.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog kanovaren reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Betaling

Je kan de reservering betalen met iDeal. Je moet de betaling wel voltooien anders wordt je reservering niet in behandeling genomen.

Te hoge / lage waterstand

Soms is de waterstand te hoog of te laag. Het is dan verboden om te kanovaren. Als kanovaren door lage of hoge waterstand niet mogelijk is, wordt de reservering omgezet in een voucher die 1 jaar geldig is. Het omzetten van het oorspronkelijke betaalde bedrag naar een andere activiteit is ook mogelijk.

Kledingadvies

Afhankelijk van het seizoen doe je er verstandig aan om onderstaand kledingadvies ter harte te nemen.

- Handdoek, Zwemkleding of Korte broek + T-shirt
- Zonnebrandcrème bij zonnig weer
- Warme dunne fleece trui bij wat kouder weer
- Vuilniszak (voor natte kleding na afloop)
- Droge kleding voor na het kanoën, raften of vlotten
- Surfschoentjes of schoenen die nat mogen worden
- Thermisch ondergoed en/of T-shirt (géén katoen)
- Voor brildragers een brillentouwtje
- Voor lensdragers: het is veiliger om een bril te dragen

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over kanovaren

Chris

Prima bevallen ondanks dat de waterstand wat lager was. Goede uitleg gekregen, aardige jongens. Leuke middag gehad.

Jaouad Benyahia

Geboekt voor 14km. Werd netjes omgeboekt naar 7/8km omdat 14km toch niet door kon gaan. We waren met 9personen. Ondanks dat op sommige plaatsen de waterstand toch net iets te laag was. We hebben gelachen, genoten! Het was echt de moeite waard. Prachtig natuur. En rustgevend als even niets deed terwijl je met de stroming vooruit gaat. Dit gaan we zeker weer opnieuw doen. (Als het water wat hoger staat). Super!

Hendrik

Gisteren hebben we genoten van het kanoën. Wat een mooi gebied!

Talitha

Het was een zeer geslaagd vriendinnenuitje! Heerlijk weer, prachtige omgeving. Af en toe zaten we wel vast op wat stenen, maar dat was alleen maar lachen. Het roeien heb je snel onder de knie. De begeleiding en service was top!

Rob

dit moet je echt doen in de Ardennen! Mooie route en alles was tip top geregeld.

Natasja

Echt een aanrader! Mooi weer, lekker zonnetje en dan genieten met vrienden op het water :)

Familie Stap

Super leuke dag op het water gehad. De route van 8 km is goed te doen met kinderen. Na wat geklooi in het begin hadden we de techniek snel onder de knie!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  18,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief kanohuur, zwemvest en instructie
  • Inclusief waterdichte emmer
  • 1,5 tot 2 uur varen in de kano
  • 15 min van te voren aanwezig
  • Kleine hond mag ook mee

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat