De Mountainbike & Kano combi is voor de echte sportievelingen! Vanaf Domaine Les Merlettes vertrek je op de mountainbike voor een schitterende fietstocht naar de plek waar de kano tocht gaat beginnen. Natuurlijk krijg je van ons de route. Je fiets over asfalt en onverharde wegen en het is echt een mooie route van +/- 9 km met de nodige klimmetjes en afdalingen! Onderweg kom je langs het dorpje Borzée om vervolgens aan te komen in Maboge. Hier krijg je vervolgens de instructie voor het kanovaren en kan de kano tocht naar La Roche-en-Ardenne beginnen! Deze tocht voert je langs de mooiste oevers van de rivier de Ourthe. Met de Mountainbike & Kano combi ben je zeker 3 tot 3.5 uur bezig.

Je hebt de keuze uit twee starttijden namelijk 10:00 en 12:00. De vertrekplaats is Domaine Les Merlettes. Hier kan je makkelijk en gratis parkeren en vervolgens kan je je melden bij de stand en krijg je verdere instructie. Na afloop van de schitterende kanotocht ben je direct bij je auto. Het is vervolgens maar 2 minuten rijden naar het centrum van La Roche-en-Ardenne, een van de leukste plekken in de Ardennen! Hier kan je dan lekker wat eten en drinken op één van de vele terrassen en bijkomen van dit mooie avontuur!

Let op, deze activiteit is geschikt voor mensen van 16 jaar en ouder!

Wanneer

Bij ons kan je van april tot en met eind oktober iedere zaterdag en zondag de Mountainbike & Kano combi boeken. Ben je met meer dan 10 personen? Dan kan je elke dag komen kanovaren! Neem dan contact met ons op. Bij een te lage waterstand worden reserveringen omgeboekt. In de zomervakantie ben je elke dag welkom.

Prijs

Mountainbike & Kano tocht van 7 km: € 40,95 p.p.
Minimaal 2 deelnemers

Inclusief

De prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van een mountainbike + helm, de kano, peddel, zwemvest, emmer om je spullen in te doen en uitgebreide instructie over het gebruik van de kano. Bij het vertrekpunt ligt altijd een ruime mix van 1- en 2-persoonskano's klaar. Standaard ga je met 2 personen in een kano.

Exclusief

We brengen € 9,95 reserveringskosten in rekening per boeking.

Locatie

De vertrekplaats is Domaine Les Merlettes, Val du Pierreux 2 in La Roche-en-Ardenne. Je wordt verzocht om 15 minuten voor aanvang van de Mountainbike & Kano combi aanwezig te zijn.

Boekingsbevestiging

Als je de reservering hebt afgerond en betaald, ontvang je per e-mail een bevestiging met een boekingsnummer. Deze dien je te laten zien bij de informatie tent. Dit mag een print zijn maar op je telefoon is ook prima.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog deze activiteit reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Betaling

Je kan de reservering betalen met iDeal. Je moet de betaling wel voltooien anders wordt je reservering niet in behandeling genomen.

Te hoge / lage waterstand

Soms is de waterstand te hoog of te laag. Het is dan verboden om te kanovaren. Als kanovaren door lage of hoge waterstand niet mogelijk is, wordt de reservering omgeboekt naar het Meer van Nisramont. Als daar ook niet gevaren kan worden (wat eigenlijk nooit voorkomt), dan wordt de reservering omgezet in een voucher die 1 jaar geldig is. Het onderdeel mountainbiken naar het startpunt wordt dan veranderd in een mountainbike tocht van 2 uur vanaf onze locatie in Nadrin. Na 2 uur fietsen ga je met de auto naar het Meer van Nisramont om vervolgens 2 uur te varen. Wij brengen je op de hoogte als de waterstand te laag is.

Kledingadvies

Afhankelijk van het seizoen doe je er verstandig aan om onderstaand kledingadvies ter harte te nemen.

- Handdoek, Zwemkleding of Korte broek + T-shirt
- Zonnebrandcrème bij zonnig weer
- Warme dunne fleece trui bij wat kouder weer
- Vuilniszak (voor natte kleding na afloop)
- Droge kleding voor na het kanoën, raften of vlotten
- Surfschoentjes of schoenen die nat mogen worden
- Thermisch ondergoed en/of T-shirt (géén katoen)
- Voor brildragers een brillentouwtje
- Voor lensdragers: het is veiliger om een bril te dragen

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over mountainbike & kano combi

Dennis van Broekhuizen

Prima geregeld bij het startpunt en we kregen goede uitleg over het gebruik van de fietsen, en zowel de mountainbiketocht als de kanotocht was super leuk! We hadden het weer mee dus dat maakte de dag nog leuker!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  40,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief kanohuur, zwemvest en instructie
  • Inclusief Mountainbike + helm
  • 8 km fietsen + 7 km kanovaren
  • Vanaf 16 jaar
  • 15 min van te voren aanwezig
WhatsApp chat