Adverteren op Ardennen.nl heeft vele voordelen. Zo weten we ieder jaar meer dan 300.000 bezoekers te enthousiasmeren om naar de Ardennen af te reizen. Met onze tips kunnen ze genieten van de schitterende natuur, dorpen, bezienswaardigheden en attracties. Maar ook voor die leuke wandelroute of spannende mountainbike route bij Houffalize bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn de grootste Ardennen inspiratie website van Nederland

Profiel

Meer dan 90% van onze bezoekers komt uit Nederland en België. Er bezoeken meer vrouwen (59%) dan mannen de website en 48% van de bezoekers heeft een leeftijd tussen 25-44 jaar.

Statistieken

In 2018 kwam het totale aantal bezoekers uit boven de 300.000. Voor 2019 verwachten we een stijging van het aantal bezoekers.

Mogelijkheden

We bieden vele advertentie mogelijkheden. Van advertorials tot blog posts, alles is bespreekbaar. We kunnen uw merk schitterend integreren en laten verbinden met onze bezoekers.

Contact

Heeft u interesse om te adverteren of in een samenwerking met Ardennen.nl, neem dan contact op met Nils Kievid via info@ardennen.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 010-340 1934. We zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat