De mountainbike Chouffe route biedt de perfecte combinatie van sportieve activiteit en Belgisch bier. Je huurt een mountainbike voor een halve dag (4 uur) waarmee je door het prachtige landschap van de Ardennen fietst. Onderweg kom je dan langs het dorpje Achouffe waar de beroemde Achouffe brouwerij staat. Hier worden de heerlijke Chouffe bieren gebrouwen! In het dorpje zijn enkele leuke restaurants te vinden met grote terrassen waar je kunt genieten van een Chouffe biertje! Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of gewoon op zoek bent naar een leuk dagje uit, de Mountainbike Chouffe route is een geweldige optie voor iedereen die van fietsen en bier houdt.

Tip
Je kan via de website van Chouffe.com een rondleiding met aansluitend een proeverij boeken die 1.5 uur duurt. Zo kom je alles te weten over het brouwproces en kan je na afloop 3 verschillende Chouffe biertjes proeven. Vervolgens heb je nog voldoende tijd om de mountainbikeroute af te maken. Vanaf de start is het +/- 1 uur en een kwartier fietsen naar de brouwerij. Is de brouwerij volgeboekt, fiets dan even naar Achouffe Valley. Dit is een mooi hotel-restaurant in het dorp dat wordt gerund door een Nederlands stel. Er is een terras van 600m2 met een mooi uitzicht op de vallei!

Waar

De Mountainbike Chouffe route 18 km start bij ons depot in Nadrin. De route heeft een totale lengte van 18.3 km en het hoogteverschil is +/- 300 meter. Je hebt schitterende passages tussen Nadrin, Petitite Mormont en Achouffe en tevens doe je de beklimming van de Vallée des Fées. Je moet het rode MTB bord volgen met nummer 2!

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op elke gewenste dag terecht. Je kan een mountainbike huren voor een halve dag van 09.00 tot 13.00 of van 14.00 tot 18.00. Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn. In de wintermaanden is het laatste vertrek om 11.00 omdat het dan al vroeg donker wordt. En dan moet de groep uit minimaal 6 personen bestaan.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar en een minimale lengte van 1.40 meter.

Prijs

De prijs is € 29,95 per persoon voor een halve dag. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Exclusief

Een bezoek aan de brouwerij van Achouffe is niet inbegrepen in de prijs. Dit kan je zelf boeken via de website van Achouffe.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog een mountainbike reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over mountainbike chouffe route 18 km

Nicole

We hebben afgelopen weekend genoten van deze mooie route! Helaas konden we de brouwerij niet bezoeken, deze was volledig volgeboekt. Maar gelukkig zijn er voldoende terrassen in het dorpje waar je ook kunt genieten van een Chouffe biertje en lekkere hapjes :) Volgende keer doen we het weer!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  29,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Montainbike huur voor 4 uur
  • Inclusief helm
  • Je kan zelf een route kiezen
  • Rode route 2 naar Achouffe brouwerij
WhatsApp chat