De Mystery wandeling La Roche is super leuk voor jong en oud! Je krijgt van ons een tablet mee en vervolg ga je op pad om de geheimen van de stad La Roche-en-Ardenne te ontdekken. Tijdens de wandeling moet je op zoek gaan naar een QR code. Die bevindt zich op een boom, een bankje, een paal, een muur.. het kan overal zijn. Heb je de QR code gevonden, dan moet je die scannen en vervolgens krijg je een raadsel dat je moet oplossen. Heb je het antwoord goed, dan krijg je een aanwijzing waar de volgende QR code te vinden is. Natuurlijk is er er ook een escape knop met daar achter het goede antwoord zodat je nooit kunt vast lopen in het spel. Al wandelend verken je zo La Roche, één van de mooiste stadjes in de Ardennen.

Je loopt door smalle straatjes, langs oude tanks uit de Tweede Wereldoorlog en je wordt getrakteerd op schitterende uitzichten op de stad vanaf een hoge punten. Kortom, een super leuke activiteit die geschikt is voor vriendengroepen, gezinnen met kinderen en stelletjes! En na afloop kan je in het bruisende centrum lekker wat eten en drinken op een van de vele gezellige terrassen!

Moeilijkheidsniveau

De stad La Roche-en-Ardenne is niet vlak dus er moet wel af en toe geklommen worden. Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is deze activiteit dan ook niet geschikt. De buggy kan gewoon mee. Er is wel 1 punt waar de buggy niet kan komen, iemand moet dan bij de buggy blijven en anderen gaan dan de QR code zoeken.

Wanneer

Je kan deze activiteit het hele jaar door boeken en je kan starten om 10.00 en 14.00. Je bent 2.5 tot 3 uur bezig met de activiteit.

Prijs

De prijs is € 15,95 p.p. Kinderen t/m 7 jaar mogen gratis mee.

Inclusief

De prijzen zijn inclusief gebruik van tablet en een duidelijke uitleg.

Exclusief

We brengen € 9,95 reserveringskosten in rekening per boeking.

Locatie

De vertrekplaats is het centrum van La Roche-en-Ardenne, Rue de la gare, 4. Je wordt verzocht om 15 minuten voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn.

Boekingsbevestiging

Als je de reservering hebt afgerond en betaald, ontvang je per e-mail een bevestiging met een boekingsnummer. Vervolgens krijg je binnen enkele dagen de definitieve bevestiging. Ook geven we in deze mail aan waar je gratis kunt parkeren in de stad.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog de Mystery Wandeling La Roche reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Betaling

Je kan de reservering betalen met iDeal. Je moet de betaling wel voltooien anders wordt je reservering niet in behandeling genomen.

Foto: © Dominik Ketz

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over mystery wandeling la roche

Jeroen en Lucy

Afgelopen zondag deze Mystery wandeling gedaan. Een vriendelijke ontvangst en goede uitleg gekregen. Nadat we net op pad waren toch even terug gelopen voor wat extra uitleg en een vriendelijke collega liep met ons mee om ons op weg te helpen. Daarna loop je een prachtige route door de hele stad en zie je alle mooie plekken en uitzichtpunten over de stad. De vragen zijn soms erg lastig en het is maar goed dat er een tip button aanwezig is. Tussendoor loop je door het centrum en heb je de tijd om iets te eten en te drinken. Geen probleem als de tijd verstreken is. Je kunt gewoon doorgaan. Ook handig zijn de gratis parkeerplaatsen op loopafstand die net over het water liggen. Kortom een topdag voor ons en een hele dikke aanrader voor iedereen.

Ilse van der Meer

Leuke ontvangst en prima uitleg gekregen! Heel handig was ook de mail vooraf met de gratis parkeerplekken in de stad, scheelt toch al gauw 10 euro aan parkeerkosten ;) De wandeling met tablet is niet alleen leuk en interactief, maar ook super mooi en je komt echt langs de mooiste panorama punten, echt wow!

Ruben

Afgelopen weekend hebben we deze activiteit gedaan met ons gezin (2 kinderen van 7 en 11) en het was echt super leuk! Je kan lekker wandelen op je eigen tempo en je hebt geen tijdsdruk zodat je ook bij winkeltjes even naar binnen kunt gaan. We zijn ook gestopt voor een kop koffie en wat lekkers. De raadsels zijn leuk, sommige makkelijk, andere zijn echt pittig. Al met al een super leuke ervaring en echt de moeite waard!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  15,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief gebruik van tablet
  • Nederlandse sprekend
  • Keuze uit 4 talen op de tablet, NL, FR, EN en DE
  • Mooiste stad van de Ardennen
WhatsApp chat