Archerytag is de laatste jaren enorm populair geworden. Het is een spectaculair spel waarbij de deelnemers met pijl en boog op elkaar kunnen schieten. Natuurlijk zijn de pijlen voorzien van een zachte en stompe punt. Alle deelnemers dragen een masker zodat het hoofd helemaal beschermd is. Zodra de deelnemers zich in teams hebben opgedeeld, begint het spel! Deze combinatie van combinatie van boogschieten en trefbal is super leuk voor jong en oud!

Wegens COVID-19 niet boekbaar tot en met 31 januari 2021

Waar

Deze activiteit Archerytag bieden we aan op onze locatie in Blier, Cherain en Bure. Het dorpje Blier ligt in de buurt van Barvaux, Dubuy en Hotton. Bure ligt in het zuiden van de Ardennen in de buurt van Han-sur-Lesse. Cherain ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm. Alle locaties zijn goed bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeermogelijkheden.

De locatie in Blier is gesloten tot 31-12-2020.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere dag terecht. Je kan starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs voor is € 19,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over archerytag € 19,50

Hansie

Leuk om te doen! Het valt echt nog niet mee om iemand te raken. Je moet echt dichtbij iemand wil je hem raken. En dat maakt het nog spannender!

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat