Archerytag is de laatste jaren enorm populair geworden. Het is een spectaculair spel waarbij de deelnemers met pijl en boog op elkaar kunnen schieten. Natuurlijk zijn de pijlen voorzien van een zachte en stompe punt. Alle deelnemers dragen een masker zodat het hoofd helemaal beschermd is. Zodra de deelnemers zich in teams hebben opgedeeld, begint het spel! Een aantal bunkers die verdeeld staan over het speelveld zorgt voor de nodige dekking. Deze combinatie van combinatie van boogschieten en trefbal is super leuk voor jong en oud!

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Comblain au Pont. Dit dorpje ligt op 20 minuten rijden van Luik en 25 minuten van Durbuy. Er zijn voldoende parkeerplekken!

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere dag terecht. Je kan starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs voor is € 29,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 10 deelnemers. Hoe meer mensen er meedoen, hoe leuker het wordt!

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 8 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog ArcheryTag reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over archerytag

Hansie

Leuk om te doen! Het valt echt nog niet mee om iemand te raken. Je moet echt dichtbij iemand wil je hem raken. En dat maakt het nog spannender!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  29,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooie locatie
  • Inclusief bescherming
  • 100% actie verzekerd
WhatsApp chat