Paintball in de Ardennen is super en nu snel en eenvoudig online te boeken voor groepen van minimaal 8 personen en maximaal 25 personen. Paintball is super gaaf om te doen en de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellendag, maar ook leuk om 'zomaar' te doen. Bij het paintballen wordt de groep in 2 teams verdeeld, waarbij elk team zijn eigen territorium zal moeten verdedigen. Met verfkogels schiet je je tegenstander neer. Ook zijn er super veel speelvarianten, van verover de vlag tot last man standing!

Prijs

De prijs per persoon bedraagt € 22,50 en er wordt € 9,95 aan reserveringskosten in rekening gebracht.

Inclusief

De prijs is inclusief activiteiten, materialen, 100 paintballs en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

De prijs is exclusief extra paintballs (ter plaatse bij te kopen), vervoer, consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Locatie

We hebben 2 locaties waar het paintballen kan plaatsvinden, namelijk Blier (Rue du T.T.A. 1, 6997 Blier) of Bure (Chemin de la Clusure 30, 6927 Bure). Blier ligt in het noorden, in de buurt van Durbuy, terwijl Bure meer in het zuiden ligt, nabij Saint-Hubert.

Boekingsbevestiging

Als u de reservering heeft afgerond en betaald, ontvangt u per e-mail een bevestiging. U dient de reserveringsmail mee te nemen en deze moet u afgeven aan ons personeel ter plekke.

Annuleren

Helaas is het niet mogelijk om reserveringen kosteloos te annuleren. Zodra wij een reservering binnen krijgen, gaan wij ervan uit dat u op de gereserveerde tijd aanwezig zult zijn.

Wanneer u een reservering maakt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Reviews over paintball € 22,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten!

  • Inclusief beschermende kleding
  • Inclusief 100 paintballs
  • Zoek op tijd dekking!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.