Paintball in de Ardennen is super en nu snel en eenvoudig online te boeken voor groepen van minimaal 4 personen en maximaal 25 personen. Paintball is super gaaf om te doen en de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellendag, maar ook leuk om 'zomaar' te doen. Bij het paintballen wordt de groep in 2 teams verdeeld, waarbij elk team zijn eigen territorium zal moeten verdedigen. Met verfkogels schiet je je tegenstander neer. Ook zijn er super veel speelvarianten, van verover de vlag tot last man standing!

Prijs

De prijs per persoon bedraagt € 24,50 en er wordt € 9,95 aan reserveringskosten in rekening gebracht. Ter plekke kan je voor € 8,00 maar liefst 100 nieuwe balletjes kopen. Extra veel schiet plezier dus!

Inclusief

De prijs is inclusief activiteiten, materialen, 100 paintballs en instructie door ervaren instructeurs. De activiteit duurt 1,5 uur.

Exclusief

De prijs is exclusief extra paintballs (ter plaatse bij te kopen), vervoer, consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 14 jaar.

Wanneer

Deze activiteit is iedere dag te doen. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00.

Locatie

We hebben 1 locatie waar het paintballen kan plaatsvinden, namelijk Cherain (Rue de Rettigny, Cherain).

Boekingsbevestiging

Als u de reservering heeft afgerond en betaald, ontvangt u per e-mail een bevestiging. U dient de reserveringsmail mee te nemen en deze moet u afgeven aan ons personeel ter plekke.

Annuleren

Helaas is het niet mogelijk om reserveringen kosteloos te annuleren. Zodra wij een reservering binnen krijgen, gaan wij ervan uit dat u op de gereserveerde tijd aanwezig zult zijn.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog paintball reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over paintball

Anne

De activiteit is onder ons 8’en erg goed bevallen. Leuke plek, wel twee wat ongelijke kanten, maar er is goed de tijd genomen en leuke verschillende spellen gedaan. Erg dank nog daarvoor.

Ramon

Leuke dag gehad! Goede uitrusting en mooie locatie. In de buurt zat ook een leuk restaurant waar we na afloop met 10 man lekker gegeten hebben. Top dag gehad!

Nicky

We vierden een vrijgezellenfeest in de Ardennen en hebben onder meer paintball gedaan. Alles was prima geregeld! Goede beschermers en geweren. Iedereen heeft lekker kunnen knallen :)

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  24,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten!

  • Centraal gelegen locatie
  • Inclusief beschermende kleding
  • Inclusief 100 paintballs
  • Je kan balletjes bijkopen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat