Paintball in de Ardennen is super en nu snel en eenvoudig online te boeken voor groepen van minimaal 2 personen en maximaal 250 personen. Paintball is super gaaf om te doen en de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellen dag, maar ook leuk om 'zomaar' te doen. Bij het paintballen wordt de groep in 2 teams verdeeld, waarbij elk team zijn eigen territorium zal moeten verdedigen. Met verfkogels schiet je je tegenstander neer. Ook zijn er super veel speelvarianten, van verover de vlag tot last man standing! Je kan er ook voor kiezen om als groep tegen een andere groep te spelen!

We hebben 1 locatie waar het paintballen kan plaatsvinden, namelijk Agimont. Dit is een oud kasteel met maar liefst 26 verschillende speelvelden. Van Black Hawk Down tot schieten in de bossen, de keuze is reuze! Zelf vinden we het speelveld in en op het kasteel geweldig. Hier kan je echt close combat gevechten houden met je team! Je mag zo lang spelen als je wilt, en als je balletjes op zijn, kan je ter plekke nieuwe kopen! Je bent dus niet aan tijd gebonden! Ter plekke kan je kijken welk speelveld beschikbaar is!

Prijs

De prijs per persoon bedraagt € 25,00 en er wordt € 9,95 aan reserveringskosten in rekening gebracht. Je kan tijdens het boeken voor € 8,00 100 extra balletjes kopen. Extra veel schiet plezier dus! Ook ter plekke kan je nog extra balletjes kopen.

Inclusief

De prijs is inclusief activiteiten, materialen, 100 paintballs en instructie door ervaren instructeurs. De activiteit duurt 1,5 uur.

Exclusief

De prijs is exclusief extra paintballs (ter plaatse bij te kopen), vervoer, consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 14 jaar.

Wanneer

Deze activiteit is elke zaterdag en zondag te doen. Je kunt starten om 11:00 en om 14:00.

Boekingsbevestiging

Als je de reservering hebt afgerond en betaald, ontvang je per e-mail een betalingsbevestiging. Vervolgens krijg je enkele dagen later de officiële bevestiging dat je activiteit is ingeboekt.

Annuleren

Helaas is het niet mogelijk om reserveringen kosteloos te annuleren. Zodra wij een reservering binnen krijgen, gaan wij ervan uit dat je op de gereserveerde tijd aanwezig zult zijn.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog paintball reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over paintball

Anne

De activiteit is onder ons 8’en erg goed bevallen. Leuke plek, wel twee wat ongelijke kanten, maar er is goed de tijd genomen en leuke verschillende spellen gedaan. Erg dank nog daarvoor.

Ramon

Leuke dag gehad! Goede uitrusting en mooie locatie. In de buurt zat ook een leuk restaurant waar we na afloop met 10 man lekker gegeten hebben. Top dag gehad!

Nicky

We vierden een vrijgezellenfeest in de Ardennen en hebben onder meer paintball gedaan. Alles was prima geregeld! Goede beschermers en geweren. Iedereen heeft lekker kunnen knallen :)

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  25,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten!

  • 3e “Must play” paintball plek ter wereld
  • Inclusief beschermende kleding
  • Inclusief 100 paintballs
  • Je kan balletjes bijkopen
WhatsApp chat