Outdoor Teambuilding is een effectieve en leuke manier om vorm en inhoud te geven aan een bedrijfstraining. Onze partners hebben tientallen jaren ervaring met teambuilding programma’s die plaats vinden in een natuurlijke en uitdagende setting in de Ardennen. Met behulp van outdoor technieken worden situaties uit de dagelijkse praktijk nagebootst en geoefend. Outdoor training is zo effectief omdat het op 3 manieren werkt aan het verbeteren van uw eigen functioneren als individu, maar zeker ook als lid van een team. Deze 3 dimensies:

Mentaal en fysiek welbevinden
Een natuurlijke omgeving heeft een positieve invloed op de mentale staat van een mens. Iedereen weet dat lekker uitwaaien aan het strand, een wandeling over de Veluwe of het uitzicht op besneeuwde toppen tijdens de wintersport beter werkt tegen stress dan wat dan ook. Dat buitensporten en bewegen goed is voor je lijf, hoeft verder geen uitleg.

Verbeteren van competenties
Wat gebeurt er met competenties als communiceren, samenwerken, delegeren en improviseren, als deze getest worden in een vreemde omgeving, met vreemde materialen, onder tijdsdruk en wellicht zelfs nog in een enigszins gevaarlijk ogende en fysiek bedreigende situatie? Bent u er dan nog steeds zo bedreven in? En past uw rol dan nog wel, of ligt uw kracht toch ergens anders?

Kameraadschap
Een gezamenlijke buitenbeleving doet iets met u èn met uw team, waarbij enige vorm van collectief afzien en ontberen alleen maar versterkend zal werken voor onderling respect en vertrouwen.
Outdoor Teambuilding in de Ardennen

Inhoud van een teambuilding programma

Er is geen vast kader waar een outdoor teambuilding aan moet voldoen buiten dat het in de natuur wordt gehouden. De verschillende opdrachten zijn voldoende divers om ieders individuele kwaliteiten aan het licht te brengen. Kernkwaliteiten die worden getest zijn communiceren, improviseren, creatief denken, samenwerken en werken met een deadline. Tijdens een (telefonisch )voor-interview met u horen wij graag de achterliggende doelstelling en passen daarop de opdrachten aan. Als u binnen uw bedrijf al een langlopend teambuildings- of management development traject heeft lopen, haken wij daar graag samen met uw eigen trainer of coach op in. Heersende thema’s in uw organisatie zijn lijdend bij het bepalen van de diverse opdrachten.

Wat kost teambuilding programma

Een Outdoor Teambuilding begint bij ons vanaf €45,- per persoon en dan heb je een 3 uur durend programma. Een voorbeeld is het Bruggenbouwers teambuilding programma. We raden groepen vaak aan om 's ochtends te beginnen en dan in de middag bij ons een lekkere outdoor lunch te gebruiken. Boven een kampvuur een pan met soep maken bijvoorbeeld, goed voor de sfeer! En vervolgens een intensief middagprogramma om dan af te sluiten bij het kampvuur met een BBQ. Alles is mogelijk en groepen tot 200 mensen kunnen bij ons terecht. Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over outdoor teambuilding

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  0,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Nederlandse instructeurs
  • Tot 200 personen
  • Alles is mogelijk
  • BBQ, Lunch en drankjes
WhatsApp chat