Het Bruggenbouwers Teambuilding Programma is een populair bij vele bedrijven uit Nederland en België. Het einddoel van dit outdoor teambuildingsprogramma is het bouwen van een symbolische, maar echte brug. Tijdens het bouwen worden competenties als communiceren, samenwerken en improviseren getest en getraind. Op deze manier leren de teamleden elkaars onvermoede capaciteiten kennen en waarderen. We proberen een sfeer te creëren die enigszins doet denken aan het populaire Expeditie Robinson, maar de ondertoon is zeer serieus.

Inhoudelijk kan het programma worden aangepast aan heersende doelstellingen binnen uw onderneming. Deelnemers voeren de deeltaken in wisselende samenstellingen uit om elkaar optimaal te leren kennen. Het is belangrijk om te weten dat we er geen wedstrijd van maken. Doel is samenwerken, niet tegen elkaar strijden. Het Bruggenbouwers Teambuilding Programma wordt begeleid door ervaren outdoortrainers uit Nederland. Op verzoek kunnen we het programma uitbreiden met een outdoor lunch of een avondmaaltijd.

Waar

Het Bruggenbouwers Teambuilding Programma bieden we aan op onze locatie in Comblain au Pont. Dit ligt op 30 minuten rijden van Luik.

Wanneer

Deze activiteit kan je doen van begin april tot en met eind oktober. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 45,00 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over bruggenbouwers teambuilding

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  45,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Nederlandse instructeurs
  • Mooie locatie op 30 min van Luik
  • Uit te breiden met lunch of BBQ
WhatsApp chat