Bij onze Outdoor Management Training draait alles om samen werken! Bij dit exclusieve trainingsprogramma Get Out Together maken we 2 of meer teams. Het is de bedoeling dat de teams gaan strijden maar niet niet tégen elkaar, maar juist mèt elkaar. Het doel is om een zo comfortabel mogelijk verblijf in ons bos te creëren gedurende 24 uur. Het wordt dus echt 24 uur overleven in het bos met basic voorzieningen. Aansluitend op dit onderdeel kan een verblijf in een luxueus landgoed geregeld worden. Daar is dan de mogelijkheid om, voorzien van alle comfort, nog een indoortraining te doen.

Kerncompetenties

Deze Outdoor Management Training is één grote metafoor voor de processen en interacties die uw dagelijkse bedrijfsvoering bepalen. Kerncompetenties zoals communiceren, improviseren, delegeren en plannen worden als vanzelfsprekend verondersteld. Maar wat nu als het comfort van de dagelijkse kantooromgeving wordt verruild voor de ruige natuur van de Belgische Ardennen? Wat nu als de consequenties van succes of falen letterlijk en figuurlijk aan den lijve worden gevoeld? En welke dynamiek gaat er spelen tussen de deelnemers als het succes of falen van anderen aan het eigen lijf wordt gevoeld?
Outdoor Management Training 24 uur

Uiteindelijke doel

Daarom wordt ieder lid van het management voorzien van een specifieke taak. In de wetenschap dat u de nacht moet doorbrengen onder primitieve (maar veilige) omstandigheden, gaat iedereen aan het werk. Het doel is om de door ons geboden basisbehoeften aan te vullen met de aangename zaken van het leven.

Waar

De Outdoor Management Training 24 uur bieden we aan op onze locatie in Comblain au Pont. Dit ligt op 30 minuten rijden van Luik.

Wanneer

Deze teambuilding activiteit kunnen we het gehele jaar door aanbieden.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over outdoor management training 24 uur

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  0,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Nederlandse instructeurs
  • Op maat gemaakt
  • Uit te breiden met luxe verblijf
WhatsApp chat