De Adrenaline Treehouse is een unieke, grensverleggende en uitdagende activiteit op grote hoogte! We hebben een echte boomhut gebouwd op maar liefst 18 meter hoogte! Nergens anders in de Belgische Ardennen vind je een vergelijkbare activiteit. Het Adrenaline Treehouse biedt een breed scala aan klim- en afdaalmogelijkheden. Je kunt op verschillende manieren omhoog klimmen, zoals via een klimladder, klimgrepen rondom de boom, een fiets en touwnetten. Voor afdalingen zijn er spectaculaire opties zoals abseilen, tokkelen en een freefall! Het gevoel om op het randje te staan en dan de sprong te wagen is echt een adrenalinekick. In totaal mag je vier keer klimmen en afdalen. Hoe je dit invult, is helemaal aan jou. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en we hanteren een maximaal gewicht van 120 kg.

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Polleur. Deze locatie ligt in de buurt van Spa en Verviers, is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

In de zomervakantie kan je iedere maandag om 16.00 de Adrenaline Treehouse doen. De activiteit neemt in totaal ongeveer 1.45 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 24,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over adrenaline treehouse

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  24,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooie locatie bij Spa
  • Nederlandse instructeurs
  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • Maximaal gewicht 120 kg
WhatsApp chat