Boek Airsoft incl. 5000 BB's en speel op "De Citadel", het grootste airsoftveld van West-Europa! Als je een liefhebber bent van Call of Duty, paintball of andere schiet spellen, dan moet je zeker een keer gaan airsoften in de Ardennen. Je krijgt dan een M16 Full auto replica geweer met maar liefst 5000 BB's, kleine plastic kogeltjes. Je kan maximaal 8 uur lang spelen op het schitterende terrein!

Airsoft is een sport waarbij deelnemers tegenstanders uitschakelen door elkaar te raken met bolvormige niet-metalen kogels die worden gelanceerd via replicavuurwapens die Airsoft-geweren worden genoemd. De balletjes worden met een lagere snelheid dan een paintball afgeschoten. Dus de pijn is minder dan bij paintball.

Safe Zone

Iedere groep krijgt een eigen Safe Zone toegewezen. Dit is een veilige zone waar de spelers hun bril afzetten, rusten, eventuele reparaties uitvoeren of andere problemen oplossen. Op geen enkel moment is het acceptabel om met je airsoftwapen in, op of uit de veilige zone te schieten. Dit omvat het testen van het schieten of het droogschieten van je wapen. Als je dit moet doen, kun je naar de aangewezen vuurlinie op het veld gaan om deze functies uit te voeren. Elke speler die wordt betrapt op het schieten in de veilige zone vanaf het speelveld, wordt zonder restitutie van het veld verwijderd. In de Safe Zone staat ook een klein tuinhuisje waar je je spullen kan achterlaten zoals een jas of een rugzak.

Waar

Het airsoften doe je op de unieke locatie in Agimont. Dit dorpje ligt in de buurt van Dinant en Hastière en is goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeerplekken. Voor de airsoft liefhebbers is de locatie in Agimont echt the place to be! Nergens in Europa vind je een oud kasteel met voldoende plekken om dekking te zoeken. Net zoals de SWAT moet je de kamers stuk voor stuk clearen van vijanden. En met je team moet je het fort verdedigen tegen aanvallers. Maar je ook kiezen voor een gevecht in een nagebouwd dorp. Kortom, er is een grote keuze aan speelvelden, meer dan 20.

Wanneer

Van 15 januari tot en met 15 december kan je ieder weekend airsoft in de Ardennen doen. Je kan starten tussen 10.00 en 12.00 en de activiteit duurt zo lang als je wilt. Als je kogels op zijn, kan je bijkopen. Groepen vanaf 15 personen kunnen elke dag terecht!

Prijs

De prijs is € 75,00 per persoon. Je kan dan maximaal 8 uur airsoften met 5000 bbs. Je moet dan wel om 10.00 beginnen natuurlijk. Je krijgt een G&G M16 Full auto replica, inclusief instructie en begeleiding door een professionele instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 18 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over airsoft incl. 5000 bb’s

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  75,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Incl, 5000 kogeltjes (BB's)
  • Keuze uit 26 speelvelden
  • BB's bijkopen kan altijd
  • Op 20 minuten rijden van Dinant
WhatsApp chat