De Avond Dropping is super leuk voor jong en oud! Doe mee aan dit spannende avontuur dwars door de Belgische Ardennen. Geblinddoekt en al stappen jullie in de auto die enige kilometers verder jullie weer dropt. Het is donker en jullie hebben geen idee waar jullie zijn. En het is echt super donker! Jullie groep krijgt van ons een rugzak met een kaart, aanwijzingen en een noodenvelop. In de envelop zit een GPS die je alleen mag gebruiken als het écht niet wil lukken. En nu is het de taak om de weg terug te vinden! Kortom, een super spannende tocht door de bossen staat jullie te wachten!

Waar

De Avond Dropping kan je bij ons doen op onze locatie in Comblain au Pont. Dit dorpje ligt op 20 minuten rijden van Luik en 25 minuten van Durbuy.

Wanneer

Bijna het hele jaar door kan je bij ons terecht op vrijdag- en zaterdagavond. Alleen in oktober, november en december is het niet mogelijk vanwege de jacht in de Ardennen. De activiteit begint om 20.30 en neemt tussen de 2 en 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 24,95 per persoon. Natuurlijk is dit inclusief alle materialen en instructie door een professionele buitensport instructeur. Er worden 9,95 boekingskosten in rekening gebracht.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 6 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over avond dropping

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  24,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Spannende locatie
  • Nederlandse instructeur
  • Noodenvelop aanwezig
WhatsApp chat