De Challenge Tocht is een super leuke activiteit waarbij je een spannende tocht door de bossen maakt. Je gaat in onze steengroeve en overwint daarbij diverse touwbruggen, hoogteparcours, klettersteigroutes, een zipline èn natuurlijk jezelf ! Je moet dus geen last hebben van hoogtevrees voor deze activiteit! En als je dat wel hebt, dan is dit de activiteit om er vanaf te komen! Je wordt gezekerd door onze ervaren Nederlandse instructeurs. Ze leggen je precies uit hoe en wat en alles gebeurt 100% veilig.

Als de adrenaline door je lichaam begint te gieren, gaan we beginnen met de onderdelen. Van het touwennet tot lopen over een metershoge touwbrug. Vooral de klettersteigroute is super gaaf! En aan het einde van de Challenge Tocht is er een lange zip line, een tokkelbaan. Je vliegt naar beneden en dan is het tijd om bij te komen van deze geweldige ervaring!

Waar

De Challenge Tocht doen we op onze locatie in Comblain au Pont. Dit dorp ligt op 20 minuten rijden van Durbuy en Luik.

Wanneer

We bieden deze activiteit aan vanaf begin februari tot en met eind november. Je hebt de keuze uit twee starttijden, 10:00 of om 14:00.

Prijs

De prijs is € 31,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers, in de zomervakantie kan je al met minimaal 2 mensen deelnemen! Ben je buiten de zomervakantie met minder personen, stuur dan even een bericht via de app of mail naar info@ardennen.nl dan kijken we of nog plek hebben. In de wintermaanden moet de groep bestaan uit minimaal 10 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 7 jaar en kinderen t/m 10 jaar moeten mee onder begeleiding van een vader of moeder.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog de Challenge Tocht reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over challenge tocht

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  31,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief Nederlandse instructeurs
  • Actie op 7 meter hoogte
  • Minimaal 2 personen
  • Minimale leeftijd 7 jaar
WhatsApp chat