Een E-mountainbike huren in de Ardennen is echt een aanrader! Voor niet geoefende mountainbikers kunnen de heuvels in de Ardennen echt verschrikkelijk zwaar zijn. En daardoor wordt het mountainbiken een stuk minder leuk. De elektrische mountainbike zorgt ervoor dat je met een duwtje in je rug makkelijker de heuvels kan bedwingen. En zo kan iedereen genieten van de mooie omgeving!

Als je kiest voor een halve dag, dan krijg je een route en GPS mee die al is ingesteld. Het is een prachtige tocht van 28 km waar mensen gemiddeld 3 tot 3,5 uur over doen. Deze route gaat over off road tracks, bossen, weilanden, gravel en landbouw paden. Doordat de route door verschillende soorten terrein gaat is deze ontzettend uitdagend en leuk om te fietsen. Met deze E-mountainbike huur incl. route ben je verzekerd van een prachtig avontuur in de Ardennen. Het eindpunt van de route is ook je beginpunt en dan kan je bij ons de fiets weer inleveren. Als je kiest voor een hele dag, dan kan je zelf een route bepalen.

Na een uitgebreide uitleg van onze instructeur over de do’s and dont’s van de mountainbike, kun je beginnen met de tocht. Je krijgt van ons de benodigde materialen; de E-mountainbike, een helm en een rugtasje met een EHBO set. En de GPS en de routekaart krijg je natuurlijk ook mee!

Waar

Een mountainbike kan je bij ons huren op onze locatie op 10 minuten rijden van de stad Spa. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken!

Wanneer

Van begin april tot eind oktober kan je bij ons op elke gewenste dag terecht. Je kan een E-mountainbike huren voor een halve dag of voor een hele dag. De startijden zijn 09.00 en 14.00. Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 14 jaar en een minimale lengte van 1.60 meter.

Prijs

De prijs is € 49,50 per persoon voor een halve dag en € 69,50 voor een hele dag. We vragen wel om EUR 100,- borg per fiets welke na inlevering van de fietsen wordt teruggegeven. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog een mountainbike reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over e-mountainbike huren

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  49,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooi locatie bij Spa
  • Inclusief helm
  • Volledig opgeladen accu
  • Inclusief GPS + route
  • Halve of hele dag
WhatsApp chat