Boek een E-step avontuur in de omgeving van La Roche-en-Ardenne, de leukste stad van de Ardennen! Ontdek nu de prachtige streek van La Roche-en-Ardenne op een unieke en avontuurlijke manier met onze all-terrain elektrische e-steps! Onze e-steps bieden een moeiteloze manier om de schitterende landschappen van de Ourthevallei te bewonderen en te genieten van de natuur zonder enige inspanning. Onze ervaren gidsen zorgen voor een onvergetelijke rondrit van ongeveer 1.30 uur, waarbij ze je meenemen naar de meest adembenemende plekjes van de Ardennen. Of je nu op zoek bent naar een spannende adrenalinekick of een leuk gezinsuitje, onze tochten zijn aangepast aan je wensen.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het besturen van de e-steps, want voordat we vertrekken, krijg je van ons een uitgebreide uitleg en een paar minuten de tijd om te wennen aan de e-step. Op die manier kan iedereen veilig en comfortabel genieten van de rit! Er is geen standaard route. We hanteren een minimum lengte van 130 cm en een maximumgewicht van 110 kg.

Zorg dat je kleren aandoet die vies mogen worden.... wees niet bang voor de modder! Als je geen geschikte kleding hebt meegebracht en bang bent om vies te worden, bieden wij je een beschermende overall aan (5€/stuk).

Wanneer

Bij ons kan je in de maanden juli en augustus elke dag het E-step avontuur Ardennen boeken. We vertrekken om 10.00, 14.00 en 17.00. In de maanden mei t/m juni en september t/m november kan je alleen in het weekend het Elektrische e-steps avontuur reserveren.

Prijs

De prijs is €55 per persoon en er kunnen maximaal 8 personen deelnemen per tocht. We brengen 9,95 reserveringskosten in rekening.

Inclusief

De prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van de e-step, helm, bril, een gids en uitgebreide instructie over het gebruik van de e-step.

Exclusief

We brengen € 9,95 reserveringskosten in rekening per boeking.

Locatie

De vertrekplaats is La Roche-en-Ardenne. De exacte locatie krijg je van ons nadat de boeking definitief is gemaakt.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over e-step avontuur

Linda

Wat een toffe activiteit! Super leuke begeleiding die ons echt super mooie plekken heeft laten zien. Dit is echt DE manier om de mooie Ardennen te ontdekken!

Lucie

Super leuk om te doen! We waren met 2, mijn man en ik. De gids/instructeur was heel vriendelijk. Hij vroeg ons wat onze wensen waren. Rustig en meer sightseeing of avontuurlijk. Wij kozen voor een avontuurlijke rit. We hadden dit nog nooit gedaan, maar als je houd van snelheid en niet bang bent moet zeker hetzelfde kiezen! We hebben off-road door de bossen, via kleine wegeltjes gereden. Je reed dus door plassen, modder, heuvels, rotsen… ja dat maakte het alleen maar nog meer fun! + Af en toe kreeg je een super mooi uitzicht te zien. Dus top!! Ik kan het alleen maar aanraden 🤩👌🏼

Nils

Super leuke activiteit! In het begin was het even wennen maar je gaat echt hard de berg omhoog....en nog harder omlaag! De gids heeft ons echt laten genieten, lekker door de modder gecrosst!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  55,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Tocht met een gids
  • Duur 1.5 uur
  • Incl helm en bril
  • Maximaal 8 deelnemers
WhatsApp chat