Survival arrangementen voor bedrijven, echt alles is mogelijk! De prachtige natuur van de Ardennen is de juiste plek voor een inspirerende dag of weekend met collega's of werknemers. In overleg kunnen wij een compleet verzorgde survivaldag of -weekend organiseren. In de buurt van de plaatsen La Roche-en-Ardenne en Durbuy kunnen wij aan de hand van uw wensen en richtlijnen een sportief evenement of weekend op touw zetten.

Outdoortraining is één van de meest effectieve, en in ieder geval één van de leukste manieren om vorm en inhoud te geven aan uw bedrijfstraining. Onze programma’s vinden plaats in een natuurlijke en uitdagende setting, zoals in bossen, in de bergen of op het water. Soms doen we dat wandelend, een andere keer met wat sportievere elementen, of gewoon een combinatie van beiden.

Wij werken in opdracht van trainingsbureau’s of koppelen u indien nodig aan één van onze vaste trainingspartners. Ook gaan wij graag de samenwerking aan met uw eigen trainers en voegen wij in bij een lopend traject binnen uw onderneming.

Thema’s van onze trainingen (kunnen) zijn:

Persoonlijk en/of authentiek leiderschap
Samenwerken
Teambuilding
Communicatie
Vertrouwen
Verbinden

Behalve met de training zelf, nemen wij u alle zorg uit handen. Wij zoeken en vinden een passende accommodatie, wij regelen de catering en de technische voorzieningen voor een indoor (vergader-)programma. Deze programma’s betreffen altijd maatwerk, maar hieronder vindt u een paar voorbeelden. Wij nemen u hiervoor graag mee naar de Ardennen!

Bruggenbouwers - €45.00 p.p.

Het einddoel van dit teambuildingsprogramma is het bouwen van een symbolische, maar heuse brug. Gedurende dit proces worden competenties als communiceren, samenwerken en improviseren getest en getraind, en leren de teamleden elkaars onvermoede capaciteiten kennen en waarderen. De sfeer doet enigszins denken aan het populaire Expeditie Robinson, maar de ondertoon is zeer serieus.

Outdoor Teambuilding - €45.00 p.p.

Onder leiding van onze ervaren outdoortrainers en in een natuurlijke en spannende omgeving, zetten wij uw team aan het denken over zichzelf en het eigen functioneren.

Get out together - prijs op aanvraag

Tijdens ons exclusieve trainingsprogramma Get Out Together strijden teams niet tégen elkaar, maar mèt elkaar. De inzet is een zo comfortabel mogelijk verblijf in ons bos te creȅren, gedurende 24 of 36 uur. Aansluitend op dit onderdeel kan een aanvullend verblijf in een luxueus landgoed gekoppeld worden, waarin u in alle comfort nog een indoortraining of aantal vergaderingen kunt inplannen.

Meer info

Heeft u nog vragen of wilt u een uitgewerkte offerte ontvangen, vul dan het formulier in.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over survival voor bedrijven

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  0,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Alles is mogelijk!
  • Leuke activiteiten!
  • Al 15 jaar ervaring!
WhatsApp chat