Een Unieke fietsavontuur in de Ardennen is de manier om dit deel van België beter te leren kunnen. Al fietsend kunt u kennismaken met de prachtige Ardennen! Onze unieke fietsavonturen zijn ontworpen om u de adembenemende schoonheid van dit schilderachtige gebied in België te laten ontdekken, terwijl u geniet van de vrijheid en het plezier van fietsen. Onze fietsvakanties in de Ardennen zijn geschikt voor zowel ervaren fietsers als recreatieve fietsers. Met een uitgebreid aanbod aan routes, variërend in moeilijkheidsgraad en lengte, is er voor elk wat wils. U kunt kiezen uit diverse thema's, zoals historische routes of natuurpaden zodat u uw vakantie kunt afstemmen op uw interesses.
Uniek fietsavontuur in de Ardennen

Persoonlijke begeleiding

Tijdens uw fietsavontuur wordt u begeleid door een instructeur. Hij blijft de hele reis bij u en regelt ook alle aanverwante zaken. Het avontuurlijke aan deze unieke fietsvakantie in de Ardennen is dat er wordt geslapen in een bivak. Op een mooie plek langs de route wordt uw tent opgezet en kunt u genieten van de mooie sterrenhemel bij het kampvuur. Mocht u wat meer comfort willen, dan is een camping ook mogelijk. Maar ook sfeervolle hotels tot gezellige bed & breakfasts, waar u kunt ontspannen en genieten van de lokale gastvrijheid, zijn bespreekbaar.

Wat Les Cyclopades echt uniek maakt, is onze persoonlijke benadering. We nemen alles uit handen zodat u zorgeloos kunt fietsen en kunt genieten van de prachtige landschappen om u heen. We bieden ook huurfietsen aan, van elektrische fietsen tot mountainbikes. Ook de tenten en andere materialen kunnen we allemaal regelen.
Unieke fietsavontuur in de Ardennen

Mooie routes

Laat u betoveren door de charme van de Ardennen terwijl u door weelderige bossen fietst, over rustige landweggetjes en langs schilderachtige dorpen en rivieren. Geniet van de frisse lucht, de groene heuvels en de indrukwekkende kastelen en ruïnes die dit gebied te bieden heeft. Onderweg kunt u stoppen bij lokale markten, proeven van heerlijke streekgerechten en genieten van lokale bieren en chocolade. In overleg bepalen we de beste route. Een route die we kunnen aanraden is de Vennbahn. Dit is een van de langste fietsroutes op een voormalige spoorlijn. Het doorkruist Luxemburg, Duitsland en België over 125 km.

Of u nu een gepassioneerde fietser bent of gewoon wilt genieten van de prachtige natuur, cultuur en gastronomie van de Ardennen, heeft de perfecte fietsvakantie voor u. Vraag vandaag nog extra informatie aan voor uw Unieke fietsavontuur in de Ardennen en laat ons u meenemen op een onvergetelijke fietsreis door de betoverende Ardennen!

Foto's © WBT/Pierre Pauquay

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over uniek fietsavontuur in de ardennen

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  480,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...
WhatsApp chat