Het zuiden van België is ideaal voor een groot congres! Wallonië en de Ardennen vormen een uniek decor waarin natuur en cultureel erfgoed centraal staan. Uw relaties, klanten en werknemers zullen een verblijf in deze groene omgeving zeker weten te waarderen. En de Bourgondische gastvrijheid zal er voor zorgen dat het niemand aan iets zal ontbreken!

Luik

Natuurlijk ligt de stad Luik voor de hand als locatie voor uw congres. De centrale ligging en de goede bereikbaarheid per auto, trein (TGV) en vliegtuig zijn essentieel. Ook is er voldoende hotelcapaciteit. De stad Luik ontwikkelt zich razendsnel en vrij recent werd bekend dat Alibaba hier haar grootste Europese distributiecentrum gaat bouwen. Dat geeft de stad extra dynamiek! Maar ook de ligging nabij het F1-circuit Spa-Francorchamps is een voordeel. Dit spreekt veel mensen aan en het circuit heeft alle faciliteiten voor additionele teambuilding of productpresentaties.

Palais des Congres LuikPalais des Congrès in Luik

Gelegen aan de oevers van de Maas biedt het Luikse Palais des Congrès alle faciliteiten aan voor een geslaagd zakelijk congres. Er zijn meer dan 20 zalen waar congressen van groot tot klein gehouden kunnen worden. De interne catering kan congressen tot 1000 personen draaien! Maar ook voor seminars, vergaderingen, vakbeurzen en bedrijfsfeesten kan men hier terecht. Door de schitterende ligging in het Parc de la Boverie zal het congres zeker een groene uitstraling hebben! En natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid. Dit is de ideale locatie voor evenementen op grote schaal.

Adres:
Esplanade de l’Europe, 2A
Luik
palaisdescongresliege.be

Martins Hotel Chateau du LacMartin’s Hotels

In Wallonië zijn er 5 Martin’s hotels die u van begin tot eind kunnen ondersteunen bij het organiseren van een congres of ander zakelijk evenement.  Martin’s Château du Lac, Martin’s Manoir, Martin’s Grand Hotel, Martin’s Waterloo en Martin’s Red hebben alle faciliteiten in huis om een succesvolle conferentie tot wel 1000 deelnemers te laten slagen. Maar ook voor een productlancering, een galadiner of een andere evenement biedt de groep Martin’s Hotels een oplossing op maat en de infrastructuur die aan uw verwachtingen beantwoordt. De hotels zijn prachtig gelegen, karaktervol en voldoen aan de hoogste eisen.

Adres:
Av. du Lac, 87
1332 Genval
martinshotels.com

Van der Valk Hotel VerviersVan der Valk Hotel Verviers

Dit viersterrenhotel opende de deuren in 2009 en is van alle zakelijke gemakken voorzien. Het hotel biedt negen moduleerbare zalen aan. De grootste zaal is ideaal voor een congres tot 500 deelnemers. De kleinere zalen zijn ideaal voor seminars, conferenties, evenementen, huwelijken en andere feesten. Door de uitstekende ligging zijn er leuke uitstapjes te maken. Zo kunnen op het nabijgelegen circuit van Spa-Francorchamps boeiende incentives worden georganiseerd. Maar de stad Spa biedt vele mogelijkheden. Vanzelfsprekend is er voldoende hotelcapaciteit en ook de catering kan tot in de puntjes verzorgd worden.

Adres:
Rue de la Station, 4
4800 Verviers
hotelverviers.be

Vayamundo HouffalizeVayamundo Houffalize

Dit is één van de grootste conferentiecentrum van Wallonië en heeft u van alles te bieden. Allereerst is de ligging subliem, in het hart van de natuur, en toch goed toegankelijk op amper 10 minuten van de autosnelweg Luik-Bastenaken. Vrij recent zijn alle 271 kamers gerenoveerd. Ook zijn er nieuwe moduleerbare vergaderzalen met hightech materiaal gerealiseerd. Tevens is er een nieuw Business Center met toegang tot de natuur.

Het Congrescentrum Vayamundo biedt u een volledige infrastructuur voor een geslaagd congres. De congreszaal biedt plaats aan maximum 750 personen en is uitgerust met alle noodzakelijke apparatuur. Maar ook voor een bedrijfsfeest, vergadering of seminarie kunt u hier terecht. Er zijn 15 vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 200 personen! In de gerenoveerde restaurants kunnen buffetten en diners worden geserveerd. Door de schitterende locatie ligt het maken van een verfrissende boswandeling voor de hand. Maar ook kajakken, mountainbiken en teambuildings behoren tot de mogelijkheden.

Adres:
Ol Fosse d’Outh 1
6660 Houffalize
Vayamundo.be

WhatsApp chat