Evenementen organiseren in de Ardennen kan op vele inspirerende plekken. Vandaag de dag draait alles om duurzaamheid en groen werken. En waar kan dat beter worden uitgedragen dan in de Ardennen, een uniek decor waarin de natuur de hoofdrol speelt. Er zijn talloze plekken in de Ardennen waar uw werknemers, relaties en klanten kunnen genieten van een schitterend en uniek evenement in een natuurlijke setting!

grotten van han evenementenDomein Grotten van Han

Geef uw bedrijfsevenement een groene dimensie in de bekendste grotten van België. Dit is zonder twijfel één van Wallonië’s mooiste locaties en de ideale plek voor uw bedrijfsevenement! Het Domein van de Grotten van Han beslaat meer dan 250 hectare ongerepte natuur! Naast de bekende grotten is er ook een schitterend dierenpark waar de grootste zoogdieren van Europa leven. Het is de ideale omgeving voor onvergetelijke familiedagen, team buildings, productpresentaties, vergaderingen, diners, personeelsfeesten… Alles is mogelijk op deze fantastische locatie! Het is de kans om origineel en uniek uit de hoek te komen! De bereikbaarheid is ideaal. Grote steden als Brussel, Luik, Aarlen en Charleroi liggen op 1 uur rijden. Bekijk deze video voor een impressie van de mogelijkheden!

Adres
Rue Joseph Lamotte, 2
5580 Han-Sur-Lesse
grotte-de-han.be

Euro Space Center evenementenEuro Space Center

Geef een “ruimtelijke” dimensie aan uw bedrijfsevenementen in het Euro Space Center. Dit unieke ruimtevaartcentrum is gelegen in de Ardennen en biedt u een buitengewone ervaring.  Dit ontdekkingscentrum met als thema de ruimte ligt op 1 uur rijden van Brussel, Luxemburg en Luik. Vanuit Brede bent u slechts 2 uur onderweg! In deze bijzondere omgeving bent u omgeven door de kernwaarden uit de ruimtevaart: uitmuntendheid, doorzettingsvermogen, hulp, snelle besluitvorming en stressbeheersing! Stuk voor stuk elementen die ook terug komen in het bedrijfsleven!

Er is van alles mogelijk in het Euro Space Center. Er zijn standaard seminars waar u uit kunt kiezen zoals de Apollo 13-missie. Dit seminar is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Apollo 13-missie. U en uw team worden geconfronteerd met ongekende situaties in de vluchtsimulatoren. Vervolgens moet u beslissingen nemen en de problemen die zich tijdens de vlucht voordoen proberen op te lossen.

Maar ook op maat gemaakte evenementen inclusief catering voor honderden gasten is mogelijk. Het Euro Space Center beschikt over 10 vergaderzalen waarvan de grootste 350 personen kan herbergen. Er is voldoende parkeergelegenheid 400 plaatsen en in de nabijheid zijn er voldoende hotelaccommodaties.

Adres
Rue Devant les Hetres, 1
6880 Transinne
eurospacecenter.be

Meren de l’Eau d’Heure evenementenMeren de l’Eau d’Heure

Dit bijzondere merengebied is de plek om in de lente en de zomer geweldige evenementen te houden. Er zijn talrijke mogelijkheden voor een sportief evenementen die zich afspelen op het water zoals zeilen, kajakken en jetskiën. Maar ook op het land is er van alles mogelijk waaronder boom klimmen, abseilen, fiets- en wandeltochten. Er zijn vergaderzalen en natuurlijk is er van alles mogelijk op het gebied van catering. Kortom, de meren van de l’Eau d’Heure zijn ideaal voor uw sportieve evenement!

Adres
Route de la Plate Taille, 99
6440 Boussu-lez-Walcourt
lacsdeleaudheure.be

 

WhatsApp chat