Incentives en Team Building in de Ardennen zijn de manier om uw werknemers of relaties te bedanken. Het is een krachtig instrument om de werksfeer en het rendement te verhogen. Een goed opgezette incentive resulteert in een verhoogd rendement door het motiverende karakter en de blijvende herinneringswaarde. Met een incentive of team building weekend kunt u beide aspecten meenemen en uw bedrijf en stap verder brengen!

Vele mogelijkheden

De Ardennen zijn natuurlijk ideaal voor een incentive en team building weekend. Door het groene decor is iedereen er echt “even uit” en kan de knop helemaal om. Er is van alles te doen in de Ardennen, natuurlijk op sportief gebied maar ook qua cultuur. Het leukste is natuurlijk om alles te combineren. De ochtend heerlijk mountainbiken of kanovaren en dan ’s middags een bezoek brengen aan bierbrouwerij met aansluitend diner. Maar ook een smulwandeling door Luik of Durbuy is super leuk.
Incentives en Team Building in de Ardennen

Voorbeeld Ardennen Incentive

Om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk, hebben we een voorbeeld samengesteld van een incentive. Natuurlijk is alles aan te passen en naar wens in te vullen. Ook met een beperkt budget zijn wij in staat om een geslaagde incentive te organiseren.

Dag 1
In de vroege ochtend vertrekt de touringcar of we gaan met de eigen auto. Na aankomst in Durbuy gaan we inchecken en maken we een smulwandeling door het kleinste stadje van de wereld. Vervolgens terug naar het hotel om op te frissen en aansluitend diner.

Dag 2
We beginnen de dag met een leuke kajak tocht op de Ourthe van 8 km. Voor de deelnemers die liever vaste grond onder de voeten hebben, is er een mountainbike tocht. Na de lunch staat er een team building activiteit op het programma. We eindigen de dag met een brouwerijbezoek. Tot slot is er een diner in het hotel of een nabijgelegen restaurant.

Dag 3
Op deze laatste dag maken we een mooie wandeling Vervolgens schuiven we aan voor de lunch. Dan is het koffers pakken, uitchecken en naar Nederland.

Afhankelijk van de locatie zijn er talloze andere opties mogelijk. Zo is een bezoek aan de bekende Grotten van Han echt een overweging waard maar ook een boottocht op de rivier de Maas is super leuk. Maar ook een bezoek aan de Thermen van Spa in combinatie met een schoonheidsbehandeling zal bij veel mensen in de smaak vallen. Incentives en Team Building in de Ardennen kunnen dus helemaal op maat worden gemaakt. Meer weten? Stuur een mail naar info@ardennen.nl

WhatsApp chat