Ga je naar de Ardennen? Vergeet dan niet om de VISITWallonia.be Pass van Wallonië België Toerisme te downloaden. Deze digitale toeristenpas is gratis voor iedereen en biedt tal van voordelen om Wallonië en dus de Ardennen te ontdekken. Je kunt genieten van talloze voordelen op bezoeken en verblijven. Van een gratis overnachting tot 50% korting op de entreeprijs. Wees dus geen dief van de eigen portemonnee. Bekijk hieronder een aantal uitgelichte attracties in de Ardennen waar je korting op kunt krijgen met de VISITWallonia.be Pass van WallonieBelgieToerisme.nl!

Op de WallonieBelgieToerisme.nl vul je het aanmeldformulier in. Zodra je je hebt geregistreerd, ontvang je een e-mail waarmee je de applicatie VISITWallonia.be Pass op je smartphone kunt installeren. Je kan de lijst met beschikbare aanbiedingen bekijken, van activiteiten tot accommodaties. Als je iets leuks gevonden hebt, hoef je niks te doen. Gewoon naar het museum, hotel of attractiepark gaan en daar de QR-code aan aan de kassa laten zien. Super simpel!
VISITWallonia Pass

Labyrint van Barvaux

Je krijgt €1,- korting bij deze leuke attractie. In dit grote maisveld moet je de uitgang zien te vinden. Je wordt geholpen door uitbundig geklede acteurs die zorgen voor een onvergetelijke dag.

Parc des Topiaires

Je krijgt in het Vormsnoeipark in Durbuy 20% korting op de entreeprijs. In dit park zal je genieten van schitterende sculpturen die zijn gesnoeid uit buxussen en andere plantensoorten.

Houtopia

Je krijgt 20% korting op de entreeprijs van dit leuke en leerzame recreatiepark voor kinderen in Houffalize. De buitenspeeltuin is een heerlijke plek waar kinderen zich kunnen uitleven.

Wildpark van La Roche

Je krijgt 10% korting op de entreeprijs van dit wildpark. Hier kan je de dieren die in de Ardense bossen leven ontdekken.

Natuurpark Chlorophylle

Je krijgt 20% korting op de toegangsprijs voor volwassenen. In dit grote recreatiepark in Dochamps ontdek je de wereld van het bos. Kinderen zullen de grote speeltuin helemaal geweldig vinden!

Hotel Spa-Balmoral | Hotel & Wellness in de Hoge Venen

Je krijgt 10% korting op je verblijf van minimaal 2 overnachtingen in dit mooie hotel-restaurant. Er zijn comfortabele kamers en in het gastronomisch restaurant kan je genieten van lokale specialiteiten.

Extra Tip

Download de gratis brochure Echte Ardennen en Waalse Steden. In deze gids staan niet alleen alle kortingsacties maar ook een schat aan informatie.  Ontdek alles wat Wallonië en de Echte Ardennen je te bieden hebben!

WhatsApp chat