Gaat u naar de Ardennen? Vergeet dan niet om de kortingsbonnen van Wallonië België Toerisme te bekijken. U kunt genieten van talloze voordelen op bezoeken en verblijven. Van een gratis overnachting tot 50% korting op de entreeprijs. Wees dus geen dief van de eigen portemonnee. Bekijk hieronder een aantal uitgelichte attracties in de Ardennen waar u kortingsbonnen voor kunt krijgen op de website van WallonieBelgieToerisme.nl!

Extra Tip
Download de gratis brochure Echte Ardennen en Waalse Steden. In deze gids vindt u niet alle kortingsbonnen maar ook een schat aan informatie.  Ontdek alles wat Wallonië en de Echte Ardennen u te bieden hebben!

Labyrint van Barvaux

U krijgt €1,- korting bij deze leuke attractie. In dit grote maisveld moet u de uitgang zien te vinden. U wordt geholpen door uitbundig geklede acteurs die zorgen voor een onvergetelijke dag.

Parc des Topiaires

U krijgt in het Vormsnoeipark in Durbuy 20% korting op de entreeprijs. In dit park kunt u genieten van schitterende sculpturen die zijn gesnoeid uit buxussen en andere plantensoorten.

Houtopia

U krijgt 20% korting op de entreeprijs van dit leuke en leerzame recreatiepark voor kinderen in Houffalize. De buitenspeeltuin is een heerlijke plek waar kinderen zich kunnen uitleven.

Wildpark van La Roche

U krijgt 10% korting op de entreeprijs van dit wildpark. Hier kunt u de dieren die in de Ardense bossen leven ontdekken.

Natuurpark Chlorophylle

U krijgt 20% korting op de toegangsprijs voor volwassenen. In dit grote recreatiepark in Dochamps ontdekt u de wereld van het bos. Kinderen zullen de grote speeltuin helemaal geweldig vinden!

Hotel-restaurant La Barrière de Transinne

U krijgt 1 gratis overnachting voor 2 betaalde overnachtingen in dit mooie hotel-restaurant. Er zijn 28 comfortabele kamers en in het gastronomisch restaurant kunt genieten van lokale specialiteiten.

Hotel Ibis Dinant Centre

U krijgt 10% op uw verblijf in dit mooie hotel. Het is schitterend gelegen langs de Maas en op loopafstand van alle attracties in de mooie stad Dinant.

Voor een overzicht van alle kortingsbonnen verwijzen u door naar de website van WallonieBelgieToerisme.nl!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat