De mooiste Panorama’s en Uitkijkpunten in de Ardennen in een handig overzicht! Door het heuvelachtige landschap zijn er talloze panorama plekken in de Ardennen. Sommige zijn wereldberoemd zoals het Graf van de Reus. Maar anderen zijn juist minder bekend maar net zo mooi… of zelfs nog mooier!

We hebben de mooiste plekken voor je op een rijtje gezet. Om op deze plekken te komen, moet je wel je best doen. Want met de auto kom je er niet. De meeste vergezichten zijn alleen lopend bereikbaar. Dus wandelschoenen aan en gaan! Ohja, vergeet je camera niet!

Vergeet ons niet te taggen als je een foto plaatst op social media! Op Facebook met @ArdennenNL en op Instagram met @ardennen.nl zodat we kunnen meegenieten van deze schitterende plekken. Natuurlijk kan je op onze social media accounts talloze andere mooie plekken vinden. En als je vragen hebt, stuur ons een berichtje!

Alles over panorama’s en uitkijkpunten in de Ardennen

Panorama van Aiguilles de Chaleux

Aiguilles de Chaleux is opgenomen in de lijst van Uitzonderlijk Waals Erfgoed.

Lees verder

Rocher de Falize in Malmedy

Maak een korte wandeling naar het uitkijkpunt Rocher de Falize in Malmedy.

Lees verder

Graf van de Reus

Het Graf van de Reus is een mooie plek in de Ardennen om te bewonderen.

Lees verder

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat