Abseilen en klimmen is een super gave activiteit die we aanbieden in de buurt van Spa. Op een natuurlijke rotswand zijn verschillende klimroutes van verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraden aangebracht. Na een grondige instructie over techniek en uitrusting gaan we in groepen aan de slag met het klimmen. Zodra je de top bereikt hebt, ga je abseilen naar beneden. Je hebt de keuze uit drie verschillende klimroutes. Het leuke aan het klimgedeelte is dat je samenwerkt in groepjes. Verschillende rollen worden verdeeld, zoals de klimmer, de persoon die zekert en een back-up zekeraar. Hierdoor leer je niet alleen klimmen, maar ook hoe je elkaar veilig begeleidt tijdens het klimmen, waardoor je constant betrokken bent bij de activiteit.

Naast de abseil die je doet na het klimmen om weer beneden te komen, is er ook een mogelijkheid om van grote hoogte af te dalen. Via een aparte route klim je omhoog naar een hoogte van 18 meter, waarbij we twee abseils hebben. Eén abseil gaat recht naar beneden langs de rotswand en de andere abseil gaat over de vallei heen. Hoe snel kun jij naar beneden komen? Durf je de sprong te wagen? Kom het uitproberen! Geschikt voor personen vanaf 8 jaar. We hanteren een maximum gewicht van 120 kg.

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Polleur. Deze locatie ligt in de buurt van Spa en Verviers, is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

In de zomervakantie kan je iedere dinsdag, donderdag en zondag bij ons abseilen en klimmen. Je kunt starten om 14:00 en de activiteit neemt in totaal ongeveer 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 35,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over abseilen en klimmen

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  35,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooie locatie bij Spa
  • Nederlandse instructeurs
  • Incl. materiaal en uitleg
  • Vanaf 8 jaar
  • Niet zwaarder dan 120 kg
WhatsApp chat