Abseilen is één van de populairste activiteiten in de Ardennen. Op onze locatie ga je abseilen vanaf 20 meter hoogte tussen de bomen van de Ardennen! Dit is super spannend en een geweldige ervaring! Onze ervaren instructeurs begeleiden je naar beneden en natuurlijk worden de beste materialen gebruikt! Het hele gezin kan meedoen! Kinderen van 10 jaar en ouder kunnen deelnemen aan deze stoere activiteit!

Heb je al ervaring met abseilen en/of kan je geen genoeg krijgen van hoogtes? Doe dan de Klimadventure! Dan combineer je deze activiteit met de Pamperjump en de QuickJump voor een compleet klimavontuur.

Waar

Het abseilen doen we op onze locatie in Cherain. Dit dorpje ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm en is goed bereikbaar met de auto.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons iedere dag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 1 uur in beslag.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar.

Prijs

De prijs is € 19,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. U krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van uw reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog abseilen reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over abseilen

Familie de Graaf

Super leuke dag gehad en iedereen heeft genoten! De gezellige instructeur zorgde voor een goede sfeer. Ga zo door!

Simon

Toffe dag gehad en alles was prima geregeld!

Samantha

We vonden dat Ardennen en Abseilen een ideale combinatie is, dus deze activiteit geboekt. Het abseilen vanuit een boom was super leuk! Sommige meiden in de groep vonden het wel eng. De instructeur deed het leuk en was super aardig. Echt een aanrader!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  19,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooie locatie in Cherain
  • Nederlandse instructeurs
  • Super leuke beleving!
  • Kinderen vanaf 10 jaar

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat