Abseilen is één van de populairste activiteiten in de Ardennen. Op onze locatie ga je abseilen vanaf 20 meter hoogte tussen de bomen van de Ardennen! Dit is super spannend en een geweldige ervaring! Onze ervaren instructeurs begeleiden je naar beneden en natuurlijk worden de beste materialen gebruikt! Het hele gezin kan meedoen! Kinderen van 10 jaar en ouder kunnen deelnemen aan deze stoere activiteit!

Heb je al ervaring met abseilen en/of kan je geen genoeg krijgen van hoogtes? Doe dan de Klimadventure! Dan combineer je deze activiteit met de Pamperjump en de QuickJump voor een compleet klimavontuur.

Waar

Het abseilen doen we op onze locatie in Cherain. Dit dorpje ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm en is goed bereikbaar met de auto.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op zaterdag en zondag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 1 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 19,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. U krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van uw reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over abseilen € 19,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.