Bushcraft en Survival Skills is een super leuke activiteit voor jong en oud! Om te kunnen overleven moet je water drinken, eten hebben en warm blijven. Die drie elementen komen aan bod. We gaan je leren hoe je van water uit de rivier drinkwater kunt maken. Hiervoor gebruiken we een filtermethode. Ook gaan we je leren hoe je in de natuur een open vuur kunt maken met behulp van stenen, een vuurboog en een paddenstoel! En natuurlijk gebruiken we geen aansteker of lucifers! En om te schuilen voor de regen, gaan we een shelter bouwen. Hiervoor gebruiken we alleen materialen die voorkomen in de natuur! Tot slot gaan we op zoek naar eetbare planten en insecten!

Waar

De activiteit Bushcraft en Survival Skills bieden we aan op onze locatie La Roche-en-Ardenne. Deze stad ligt centraal in de Ardennen en vanaf Durbuy is 30 minuten rijden.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere gewenste dag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 27,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers. Je kan ook met minder komen, maar dan betaal je wel voor 8 personen.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 8 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over bushcraft en survival skills

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  27,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Leer vuur maken in de natuur
  • Drinkbaar water vinden
  • Shelter bouwen
  • Welke planten en insecten zijn eetbaar
  • Locatie in La Roche-en-Ardenne
WhatsApp chat