Down Hill Step is een super gave activiteit voor iedereen die van snelheid houdt! Je gaat met een stevige outdoor-step door de bossen en over verharde paden naar beneden “crossen”. De tocht neemt ongeveer 35 minuten in beslag. Het is een spectaculaire activiteit die iedereen kan en zal zeker een van de hoogtepunten van je vakantie zijn!

Een instructeur neemt je mee naar de rand van het bos. Op deze startlocatie krijg je de benodigde instructie waarna je aan de hand van een foto-routekaart gaat down hill steppen. Over de route zal je ongeveer 35 minuten doen. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van je eigen tempo. De duur van totale activiteit is ongeveer 1,5 uur. Dit is inclusief ontvangst, wegbrengen, instructie en natuurlijk de tocht zelf. Er gaat geen instructeur mee daarom hanteren we een minimale leeftijd van 12 jaar. Ook moet je minimaal 1.40 cm zijn zodat je goed kunt steppen.

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Polleur. Deze locatie ligt in de buurt van Spa en Verviers, is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

In de zomervakantie kan je iedere maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag Down Hill Step doen. Je kunt starten om 11:30 en de activiteit neemt in totaal ongeveer 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 19,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en instructie door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over down hill step

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  19,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooie locatie bij Spa
  • Je bent +/- 35 minuten bezig
  • Nederlandse instructeur
  • Incl materiaal en uitleg
  • Geschikt vanaf 12 jaar en 140 cm
WhatsApp chat