De GPS oriëntatie wandeling is super leuk voor jong en oud! Doe mee aan dit spannende avontuur in de Belgische Ardennen. Na aankomst krijgen jullie een korte uitleg over het gebruik van de stafkaarten, kompassen en gridmeters. Dan volgt een uitleg van het GPS-toestel en krijg je een opdrachtenboek. Tijdens deze tocht krijg je verschillende oriëntatie-opdrachten die niet altijd even makkelijk zullen zijn. Aangekomen op een bepaald punt moet je de codeknijper zoeken en hiermee een gat in de scorekaart knijpen.

Waar

De GPS oriëntatie wandeling kan je bij ons doen op onze locatie in Comblain au Pont. Dit dorpje ligt op 20 minuten rijden van Luik en 25 minuten van Durbuy.

Wanneer

Van begin april tot en met eind oktober kan je bij ons terecht op elke dag. De activiteit begint om 10.00 en om 14.00 en neemt tussen de 2 en 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 19,95 per persoon. Natuurlijk is dit inclusief alle materialen en instructie door een professionele buitensport instructeur. Er worden 9,95 boekingskosten in rekening gebracht.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over gps oriëntatie wandeling

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  19,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooie locatie nabij Durbuy en Luik
  • Nederlandse instructeurs
  • Inclusief materiaal en uitleg
WhatsApp chat