Ga Kanovaren op de Ourthe en doe de 14 km lange tocht. Voor de echte sportievelingen is dit een super leuke uitdaging!  Dit is bij uitstek een route voor mensen die meer ervaring hebben of willen krijgen! Geniet urenlang van de schitterende natuur en wees lekker actief. Deze tocht voert u langs de mooiste oevers van de rivier de Ourthe. Gemiddeld genomen doet u drie tot vijf uur over deze afstand. Als de waterstand wat lager staat, is de stroming minder en kan u er wat langer over doen. U kunt op de kalender een reservering maken voor een kanotocht van 14 km.

U heeft de keuze uit twee starttijden namelijk 10:00  en 12:00. De vertrekplaats is rue de l'Ourthe in Noiseux, een dorp in de buurt van Durbuy. Hier parkeert u uw auto en u wordt na afloop van de kanotocht weer teruggebracht naar dit punt. Hier is ook een hotel-restaurant gevestigd met een mooi terras aan het water zodat u direct wat kunt eten en drinken! Wees er snel bij want het aantal plekken per tijdslot is beperkt!

# Als je nu een reservering maakt voor de periode t/m 30 september 2020 krijgt u direct uw geld terug mocht de reservering niet door kunnen gaan i.v.m. het Corona virus.

# Neem een mondkapje mee. Op het water is het niet nodig maar bij het start- en eindpunt wellicht wel.

# Door de lage waterstand is de Ourthe nu gesloten. Kanovaren kan wel op het schitterende stuwmeer van Nisramont!

Wanneer

Bij ons kunt u van april tot en met oktober ieder weekend kanovaren 14 km op de rivier de Ourthe boeken. In de mei- en zomervakantie (1 juli t/m 30 augustus) is het elke dag mogelijk! Alleen bij extreem slecht weer en bij een te lage waterstand worden reserveringen afgezegd. Bent u met meer dan 12 personen? Dan kunt u elke dag komen kanovaren! Neem dan contact met ons op.

Prijs

Lange tocht - 14 km: € 21,50 p.p.
Minimaal 2 deelnemers

Inclusief

De prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van de kano, peddel, zwemvest en uitgebreide instructie over het gebruik van de kano en vervoer terug naar het startpunt. U kunt bij het boeken in het opmerkingenveld de voorkeur aangeven voor een 1 of 2-persoons kano. Dit is echter niet bindend maar we proberen altijd om de voorkeur in te willigen.

Exclusief

We brengen € 9,95 reserveringskosten in rekening per boeking. Het is verstandig om een waterdichte ton (€ 2,50) bij de startlocatie te huren. Hier kunt u uw portemonnee en telefoon in doen.

Locatie

De vertrekplaats is rue de l'Ourthe in Noiseux. Dit is een dorp nabij Durbuy. U wordt verzocht om 15 minuten voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn. U kunt gratis parkeren op het grote parkeerterrein voor de brug.

Boekingsbevestiging

Als u de reservering heeft afgerond en betaald, ontvangt u per e-mail een bevestiging. U dient de reserveringsmail mee te nemen en deze moet u afgeven aan ons personeel ter plekke. We staan voor u klaar op de afgesproken tijd op het parkeerterrein.

Annuleren

Helaas is het niet mogelijk om reserveringen kosteloos te annuleren. Zodra wij een reservering binnen krijgen, gaan wij ervan uit dat u op de gereserveerde tijd aanwezig zult zijn op het vertrekpunt. Als kanovaren door lage waterstand niet mogelijk is, wordt uw reservering kosteloos geannuleerd.

Kledingadvies

Afhankelijk van het seizoen doet u er verstandig aan om onderstaand kledingadvies ter harte te nemen.

- Handdoek, Zwemkleding of Korte broek + T-shirt
- Warme dunne fleece trui bij wat kouder weer
- Vuilniszak (voor natte kleding na afloop)
- Droge kleding voor na het kanoën, raften of vlotten
- Surfschoentjes of schoenen die nat mogen worden
- Thermisch ondergoed en/of T-shirt (géén katoen)
- Voor brildragers een brillentouwtje
- Voor lensdragers: het is veiliger om een bril te dragen

Betaling

U kunt de reservering betalen met iDeal. U moet de betaling wel voltooien anders wordt uw reservering niet in behandeling genomen.

Reviews over kanovaren 14 km € 21,50

Arvid

top! Kanovaren en de Ardennen moet je gewoon gedaan hebben! Super mooi route en alles prima geregeld, volgend jaar weer!

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief kanohuur, zwemvest en instructie
  • 3 tot 5 uur varen in de kano
  • Waterdichte ton te huur
  • 15 min van te voren aanwezig

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat