Een Survival Weekend in de Ardennen is super leuk! Het weekend begint al op vrijdag als u in de loop van de middag of avond aankomt op de camping in de Ardennen. U brengt het weekend door in een 2-3 persoons koepeltent welke is voorzien van een veldbed/matras. U moet zelf zorgen voor een slaapzak, kussen en andere campingbenodigdheden. Op de camping kunt u gebruik maken van de douches en toiletten.

Activiteiten

Tijdens het Ardennen Survival Weekend gaat u een groot aantal activiteiten doen. Op de vrijdagavond gaat u aan de slag met een kaart en kompas en moet u de weg naar een bepaald punt zien te vinden. Op zaterdag gaat u onder meer vlot bouwen, kanovaren, boogschieten en windbuksschieten. Zondagochtend, na het ontbijt, komen tokkelen, abseilen en een klettersteig aan bod.

Inclusief

Het Ardennen Survival Weekend is inclusief een ontbijt op zaterdag en zondag, de lunch op zaterdag en zondag en op zaterdagavond een barbecue. Verder is het gebruik van de tent inbegrepen alsmede alle activiteiten, materialen, instructie en begeleiding. Ook is een reisverzekering bij de reissom inbegrepen.

Optioneel

Mocht u willen overnachten in een hotel, dan kunnen wij dit voor u regelen. Ook overnachten in een caravan behoort tot de mogelijkheden.

Exclusief

- vervoer
- drankjes bij lunch en barbecue
- slaapzak, bord, beker, bestek e.d.
- douchemuntjes
- reserveringskosten (€ 19,50)
- reisverzekering met buitensportdekking

Prijs

€ 139,50 per persoon. Het weekend gaat door als er minimaal 5 personen gereserveerd hebben.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Reviews over survival weekend

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Inclusief verblijf in een tent
  • Vele survival activiteiten
  • Zaterdag een lekkere BBQ!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.