Een Survival Weekend in de Ardennen is super leuk! Speciaal voor families, vrienden en kleine groepjes organiseert Ardennen.nl in samenwerking met diverse partners in de Belgische Ardennen een sportief en avontuurlijk survival & adventure weekend. Dit lange weekend van vrijdag tot en met zondag staat bol van de actie! Klimmen, abseilen,
challenge parcours en mountainbike. Onder professionele begeleiding er even helemaal uit! Vanuit een fraai gelegen natuurgebied beleef je samen met andere gelijkgestemden een fraai weekend!

Programma

We hebben een spannend programma samengesteld dat iedereen met een normale conditie kan voltooien. Gezelligheid staat voorop en er is geen competitie element dus iedereen kan meedoen!

Vrijdagavond
Je overnacht in een zelfgebouwd bivak in ons eigen bos en je maakt een stoere maaltijd klaar boven een kampvuur.

Zaterdag
Na het ontbijt volgt ons challengeparcours en maak je een spannende tocht op hoogte door ons bos over diverse touwbruggen en klettersteigroutes tot wel 55 meter hoog! Na de lunch stappen jullie op geveerde mountainbikes en met behulp van een GPS maken jullie een spannende tocht (optioneel: mountainbiken met instructeur). Om de honger te stillen na het mountainbiken volgt er een heerlijke outdoorbarbecue. Je overnacht in onze bamping (basic camping) in onze steengroeve.

Zondag
Nadat je gewekt bent door een concert van 1000 vogels ga je lekker ontbijten en volgt een kleine verplaatsing naar onze klimgroeve om te gaan rotsklimmen en abseilen. Als je weer met beide voetjes op de grond staat, sluiten we af met een lunch.

NB: Dit arrangement kan worden uitgebreid met extra activiteiten op vrijdag of zondagmiddag.

Wanneer

Het survival weekend in de Ardennen is mogelijk van begin april tot en met eind oktober.

Waar

Je overnacht in een tent op een terrein in Comblain au Pont, op 20 minuten rijden van Luik. De instructeurs spreken Nederlands, Frans en Engels.

Aantal personen

Om deel te nemen aan het Survival Weekend moet je groep minimaal bestaan uit 6 deelnemers en maximaal 10 deelnemers. Ben je met meer personen, stuur dan even een mail en dan kijken we wat er kan. Helaas kunnen we geen groepen aannemen die kleiner zijn. Wist je dat we ook een ouder-kind survival weekend hebben? Dan kan je samen met je zoon of dochter een avontuurlijk weekend boeken!

Prijs

De prijs is vanaf € 259,95 per persoon. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Inclusief

- 2 overnachtingen
- catering (2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner)
- 3 outdoor activiteiten (klimmen/abseilen, challengeparcours en mountainbike)
- begeleiding instructeurs tijdens activiteiten
- outdoor materialen voor activiteiten
- toeristenbelasting

Exclusief

- heen- en terugreis
- optionele activiteiten
- reis- en annuleringsverzekering (met bergsportdekking)

Optioneel

- Extra activiteiten zoals speleologie, GPS tocht en schiet3kamp
- Pizza’s bakken op houtvuur
- Borrel arrangement

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over survival weekend

Kevin en Kick

Wat hebben we genoten van een onvergetelijk weekend. Samen met mijn zoon verschillende activiteiten gedaan waar we met een super goed gevoel op terugkijken. Kanovaren kon niet doorgaan vanwege de te lage waterstand maar hiervoor in de plaats werd bushcraft ingepland. Echt een aanrader!

Mika en Arie-Jan

Net terug van een super survival weekend! Fijne sfeer van niets moet en alles mag! Bram, Jelle en Chris bedankt! Top tijd gehad!

Ruben Hoogland

Geweldig weekend gehad met leuke activiteiten en perfecte begeleiding. Echt aan alles is gedacht en men is lekker flexibel. De BBQ was top en de andere groepen waren echt leuk. Super leuke herinnering in deze vervelende COVID tijd!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  259,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Inclusief ontbijt, lunch en diner
  • Vele survival activiteiten
  • Nederlandse instructeurs
  • Extra opties bij te boeken
WhatsApp chat