Een Survival Weekend in de Ardennen is super leuk! Speciaal voor families, vrienden, individuele inschrijvingen en kleine groepjes organiseert Ardennen.nl in samenwerking met de Ardennengroup in de Belgische Ardennen een sportief en avontuurlijk survival & adventure weekend. Dit weekend staat bol van de actie!

Vrijdag kom je in de loop van de middag of begin van de avond aan op ons gezellige terrein in Hampteau in de Belgische Ardennen. Hier staan onze groepstenten of 2–3 persoons koepeltentjes al voor je klaar. Zelf zorg je voor een slaapmatje of luchtbed, slaapzak en kussen. Op ons terrein zijn warme douches en schone toiletten aanwezig. Bij aankomst geven onze instructeurs een korte uitleg over het programma dat je dit weekend gaat volgen.

Wanneer

Het survival weekend in de Ardennen is ieder weekend te boeken in de periode van begin april tot en met het laatste weekend in oktober voor groepen van minimaal 2 personen. Ben je met meer dan 6 personen, dan kan je ieder weekend boeken. De aankomst is altijd op vrijdag tussen 16.00 en 20.00 en vertrek is op zondagmiddag.

Waar

Je overnacht in een tent op ons terrein in Hampteau, in de buurt van Durbuy. Daar slaap je in een tent aan de rivier de Ourthe. Hoe tof is dat!

Kinderen

Dit Survival Weekend is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Als de kinderen een beetje durf hebben, kunnen ze ook al vanaf 8 jaar meedoen.

Activiteiten

Vrijdagavond start het programma rond 21:00 uur met een oriëntatietocht met kaart en kompas. Zaterdag na het ontbijt is het tijd voor actie. We gaan eerst kanovaren op de rivier de Ourthe.  Vervolgens is het tijd voor wat rust en om te genieten van het lunchpakket. In de middag starten we op Hampteau met het Highrope Parcours en sluiten we de dag af met een rit op de tokkelbaan.  Zondagochtend, na het ontbijt, komen buksschieten en boogschieten aan bod. Tot slot gaan alle deelnemers met elkaar de strijd aan wie de mooiste en beste Flintstone auto kan bouwen!

De meeste activiteiten vinden op of nabij Hampteau plaats.

Alle activiteiten geschieden onder de deskundige leiding van onze professionele buitensport instructeurs. De meeste van onze instructeurs en begeleiders hebben een afgeronde CIOS of ALO sportopleiding genoten of zij zijn deze studie aan het afronden. Uiteraard zijn zij zeer begaan met de buitensport.

Prijs

De prijs is € 159,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Inclusief

- ontbijt op zaterdag en zondag
- lunch op zaterdag
- BBQ op zaterdagavond (4 stuks vlees, diverse salades met stokbrood en kruidenboter, sausjes en 1 consumptie)
- gebruik van de tent
- gebruik van warme douche
- alle activiteiten en materialen
- instructie en begeleiding

Exclusief

- vervoer
- slaapzak, bord, beker, bestek e.d.
- reserveringskosten (€ 9,95)
- reisverzekering met buitensportdekking

Stroom

De tenten zijn niet voorzien van een stroomaansluiting. Er is wel een stroomaansluiting in het toiletgebouw die je kan gebruiken. Het is verstandig om een powerbank mee te nemen zodat je ook in je tent stroom hebt om bijvoorbeeld je telefoon op te laden.

Optioneel

Je kan ook zelf een appartement, hotelkamer of vakantiehuis huren. Je krijgt dan € 15,- p.p. korting op de genoemde prijs. Als je dit wilt, stuur dan even een e-mail zodat we het kunnen regelen.

Tent

Je slaapt in een koepeltent of in een Sahara tent, zoals op de foto hieronder, waar maximaal 5 personen in kunnen. We kunnen de tent plaatsen op een mooie plek aan de rivier met een schitterende uitzicht op de rotsen van Hotton.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over survival weekend

Kevin en Kick

Wat hebben we genoten van een onvergetelijk weekend. Samen met mijn zoon verschillende activiteiten gedaan waar we met een super goed gevoel op terugkijken. Kanovaren kon niet doorgaan vanwege de te lage waterstand maar hiervoor in de plaats werd bushcraft ingepland. Echt een aanrader!

Mika en Arie-Jan

Net terug van een super survival weekend! Fijne sfeer van niets moet en alles mag! Bram, Jelle en Chris bedankt! Top tijd gehad!

Ruben Hoogland

Geweldig weekend gehad met leuke activiteiten en perfecte begeleiding. Echt aan alles is gedacht en men is lekker flexibel. De BBQ was top en de andere groepen waren echt leuk. Super leuke herinnering in deze vervelende COVID tijd!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  159,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Inclusief verblijf in een tent
  • Vele survival activiteiten
  • Inclusief 2x ontbijt + lunch
  • Zaterdag een lekkere BBQ!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat