Een Survival Weekend in de Ardennen is super leuk! Speciaal voor families, vrienden, individuele inschrijvingen en kleine groepjes organiseert Ardennen.nl in samenwerking met RHM BuitenSport in de Belgische Ardennen een sportief en avontuurlijk survival & adventure weekend. Dit weekend staat bol van de actie!

Vrijdag komt u in de loop van de middag of begin van de avond aan op ons gezellige campingterrein in de Belgische Ardennen. Hier staan onze groepstenten of 2–3 persoons koepeltentjes al voor u klaar. Zelf zorgt u voor een slaapmatje, slaapzak, kussen en een éénpersoons matrashoes. Op ons campingterrein zijn warme douches en schone toiletten aanwezig. Bij aankomst op de camping geven onze instructeurs een korte uitleg over het programma dat u dit weekend gaat volgen.

Wanneer

Het survival weekend in de Ardennen is ieder weekend te boeken in de periode van 3 april 2020 tot en met het laatste weekend in oktober. De aankomst is altijd op vrijdag en vertrek is op zondagmiddag.

Waar

U overnacht in een tent op Camping Le Val de L’Aisne in Blier. Hier staan onze tenten waar u zult overnachten.

Kinderen

Dit Survival Weekend is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Als de kinderen een beetje durf hebben, kunnen ze ook al vanaf 8 jaar meedoen.

Activiteiten

Vrijdagavond start het programma rond 21:00 uur met een oriëntatietocht met kaart en kompas. Zaterdag na het ontbijt is het tijd voor actie. We doen vandaag de volgende activiteiten: kanovaren, vlot bouwen, buks schieten en boogschieten. Zondagochtend, na het ontbijt, komen abseilen, een pamperjump en een quickjump aan bod. Na de activiteiten is er nog tijd om samen het lunchpakket te nuttigen en helaas staat daarna de terugreis naar huis gepland.

De meeste activiteiten vinden op of nabij de camping plaats. Alleen de klimactiviteiten vinden plaats op onze locatie nabij Houffalize. Dit is ca. 35 minuten rijden.

Alle activiteiten geschieden onder de deskundige leiding van onze professionele buitensport instructeurs. De meeste van onze instructeurs en begeleiders hebben een afgeronde CIOS of ALO sportopleiding genoten of zij zijn deze studie aan het afronden. Uiteraard zijn zij zeer begaan met de buitensport.

Prijs

€ 139,50 per persoon. Het weekend gaat door als er minimaal 5 personen gereserveerd hebben. Maximale groepsgrootte 24 personen.

Inclusief

- ontbijt op zaterdag en zondag
- lunch op zaterdag en zondag
- BBQ op zaterdagavond
- gebruik van de tent
- alle activiteiten en materialen
- instructie en begeleiding

Exclusief

- vervoer
- drankjes bij lunch en barbecue
- slaapzak, bord, beker, bestek e.d.
- douchemuntjes
- reserveringskosten (€ 9,95)
- reisverzekering met buitensportdekking

Optioneel

Indien gewenst kunt u ook overnachten in een pipowagen of een 4-6 persoons stacaravan. Meerprijs hiervoor is op aanvraag.

Reviews over survival weekend € 139,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Inclusief verblijf in een tent
  • Vele survival activiteiten
  • Inclusief 2x ontbijt + lunch
  • Zaterdag een lekkere BBQ!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat