We hebben een super gaaf Ouder-Kind Survival Weekend samengesteld. Vader-zoon, moeders en dochters, vaders en dochters en moeders en zonen. Want ook in die combinaties zijn jullie natuurlijk van harte welkom. Dit super leuke sportieve en avontuurlijk weekend staat bol van actie!

Vrijdag kom je in de loop van de middag of begin van de avond aan op ons gezellige terrein in Comblain au Pont in de Belgische Ardennen. Hier staan onze 2 persoons koepeltentjes al voor je klaar. Zelf zorg je voor een slaapmatje of luchtbed, slaapzak, kussen en eventueel een éénpersoons matrashoes. Bij aankomst geven onze instructeurs een korte uitleg over het programma dat je dit weekend gaat volgen. Het weekend is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Programma

Vrijdag:
Aankomst in Comblain au Pont en om 20:30 uur is er een centrale briefing en kennismaking met de instructeur en de andere deelnemers. Bij het kampvuur worden de eerste vriendschappen al gesloten.

Zaterdag
Na het ontbijt testen we je outdoorskills waarbij je o.a. gaat boogschieten, je doet een teamopdracht en leert fikkie-stoken zonder lucifers. Na de lunch volgt ons challengeparcours en maak je een spannende tocht op hoogte door ons bos over diverse touwbruggen en klettersteigroutes tot wel 55 meter hoog!. Je overnacht in een zelfgebouwd bivak in ons eigen bos en je maakt een stoere maaltijd klaar boven een kampvuur. En wil je even douchen? Dan kan je gebruik maken van een solar douche. Dit is een grote zwarte zak gevuld met water die wordt verwarmd door de zon!

Zondag
Nadat je gewekt bent door een concert van 1000 vogels ga je lekker ontbijten en volgt een kleine verplaatsing naar onze klimgroeve om te gaan rotsklimmen en abseilen. Als je weer met beide voetjes op de grond staat, sluiten we af met een lunch.

Inclusief

De maaltijden zijn inclusief dit weekend. Zaterdag en zondag genieten jullie van een lekker ontbijt en op zaterdag van een lunchpakket. Zaterdagavond is er een gezellige maaltijd met alle deelnemers. De activiteiten, materialen en begeleiding zijn ook inbegrepen.

Exclusief

Het vervoer, dranken (behalve bij ontbijt en lunch) en reisverzekering zijn niet inbegrepen.

Wanneer

De Ouder-kindweekenden in 2024 vinden plaats op:

- 24 mei t/m 26 mei - VOL
- 07 juni t/m 09 juni = VOL
- 28 juni t/m 30 juni = VOL
- 19 juli t/m 21 juli = VOL
- 26 juli t/m 28 juli
- 16 augustus t/m 18 augustus =  VOL

Prijs

De prijs is € 199,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Het Ouder Kind Survival Weekend moet voor minimaal 2 personen geboekt worden. Wij stellen op basis van de inschrijvingen groepjes van minimaal 6 personen samen.

Welke leeftijd

Voor dit weekend moeten kinderen minimaal 8 jaar zijn en kunnen zwemmen. De leeftijd van de deelnemende kinderen ligt tussen de 10 en 18 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over ouder-kind survival weekend

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  199,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Inclusief

  • Alle survival activiteiten
  • Ontbijt, Lunch en kampvuurmaaltijd
  • Tent met luchtbed/matras
  • Nederlandse instructeurs
WhatsApp chat