Ga Kanovaren op de Ourthe en doe de 20 km lange tocht. Voor de echte sportievelingen is dit een super leuke uitdaging!  Dit is bij uitstek een route voor mensen die meer ervaring hebben of willen krijgen! Geniet urenlang van de schitterende natuur en wees lekker actief. Deze tocht voert je langs de mooiste oevers van de rivier de Ourthe. Gemiddeld genomen doe je vier uur over deze afstand. We varen op het traject van Nisramont  naar La Roche-en-Ardenne. Als de waterstand wat lager staat, is de stroming minder en kan je er wat langer over doen. Je kan op de kalender een reservering maken voor een kanotocht van 20 km.

Je hebt de keuze uit twee starttijden namelijk 10:00  en 12:00. De vertrekplaats is Domeine les Merlettes in La Roche-en-Ardenne. Hier parkeer je je auto en vervolgens meld je je aan bij ons. Je stapt in onze bus en we brengen je naar het startpunt in Nisramont. Na afloop van het kanovaren ben je dus direct bij je auto. Het is verstandig om wat droge kleren in de auto te leggen. Wees er snel bij want het aantal plekken per tijdslot is beperkt! Na afloop is het maar 2 minuten rijden naar het centrum van La Roche-en-Ardenne! Hier kan je dan lekker wat eten en drinken op één van de vele terrassen!

Wanneer

Bij ons kan je van april tot en met juni ieder weekend kanovaren 20 km op de rivier de Ourthe boeken. In de zomermaanden kan dit traject niet vanwege de lage waterstand. We vertrekken om 10:00 en 12:00. Ben je met minimaal 10 personen, dan kan je ook doordeweeks deze route varen. Neem dan even contact met ons op. Alleen bij extreem slecht weer en bij een te lage waterstand worden reserveringen afgezegd.

Prijs

Lange tocht - 20 km: € 30,00 p.p.
Minimaal 2 deelnemers

Inclusief

De prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van de kano, peddel, zwemvest, waterdichte ton en uitgebreide instructie over het gebruik van de kano en vervoer terug naar het startpunt. Standaard ga je met 2 personen in een kano.

Exclusief

We brengen € 9,95 reserveringskosten in rekening per boeking.

Locatie

De vertrekplaats is Domaine les Merlettes in La Roche-en-Ardenne. Je wordt verzocht om 15 minuten voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn. Je kunt parkeren op het grote parkeerterrein.

Boekingsbevestiging

Als je de reservering hebt afgerond en betaald, ontvang je per e-mail een bevestiging. Je moet de reserveringsmail laten zien aan ons personeel ter plekke. Geprint of gewoon op je telefoon, dat maakt niet uit. We staan voor je klaar op de afgesproken tijd op het parkeerterrein.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog kanovaren reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Annuleren

Helaas is het niet mogelijk om reserveringen kosteloos te annuleren. Zodra wij een reservering binnen krijgen, gaan wij ervan uit dat je op de gereserveerde tijd aanwezig zult zijn op het vertrekpunt.

Kledingadvies

Afhankelijk van het seizoen doet u er verstandig aan om onderstaand kledingadvies ter harte te nemen.

- Handdoek, Zwemkleding of Korte broek + T-shirt
- Warme dunne fleece trui bij wat kouder weer
- Vuilniszak (voor natte kleding na afloop)
- Droge kleding voor na het kanoën, raften of vlotten
- Surfschoentjes of schoenen die nat mogen worden
- Thermisch ondergoed en/of T-shirt (géén katoen)
- Voor brildragers een brillentouwtje
- Voor lensdragers: het is veiliger om een bril te dragen

Te hoge / lage waterstand

Soms is de waterstand te hoog of te laag. Het is dan verboden om te kanovaren. Als kanovaren door lage of hoge waterstand niet mogelijk is, wordt de reservering omgezet in een voucher die 1 jaar geldig is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over kanovaren 20 km

Arvid

top! Kanovaren en de Ardennen moet je gewoon gedaan hebben! Super mooi route en alles prima geregeld, volgend jaar weer!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  30,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief kanohuur, zwemvest en instructie
  • 4 uur varen in de kano
  • 15 min van te voren aanwezig
  • Hond mag ook mee
WhatsApp chat