De Klimadventure is dé activiteit voor mensen die van hoogtes houden! Tijdens deze 3 uur durende activiteit ga je abseilen, pamperjumpen en quickjumpen! Op onze locatie ga je eerst abseilen vanaf 20 meter hoogte tussen de bomen van de Ardennen! Dit is super spannend en een geweldige ervaring! Natuurlijk wordt deze activiteit begeleid door ervaren instructeurs. Om het klimavontuur compleet te maken, doe je ook nog een Pamperjump en de QuickJump!

Voor de Pamperjump is een flinke portie lef nodig! Je klimt in een hoge boomstam en vervolgens moet je op de top gaan staan en balans houden. En dan komt het moeilijkste! Je moet namelijk naar de trapeze springen die op 1.5 meter afstand hangt. Natuurlijk ben je gedurende de hele activiteit goed gezekerd! Als de sprong gelukt is laat de instructeur je rustig zakken. En dan kan je bijkomen van alle adrenaline die door je lichaam giert!

De QuickJump is een combinatie van bungeejumpen en een vrije val. Het komt er op neer dat je van een flinke hoogte naar beneden moet springen! Heb jij een extra zetje nodig? Of ben je stoer genoeg en spring je zelf naar beneden? Alle activiteiten zijn super gaaf om te doen! Volwassenen en kinderen van 10 jaar en ouder kunnen deelnemen aan deze stoere activiteit!

Waar

De Klimadventure doen we op onze locatie in Cherain. Dit dorpje ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm en is goed bereikbaar met de auto.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op elke gewenste dag terecht. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 29,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog de klimadventure reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over klimadventure

Linda

mooie locatie en enthousiaste mensen. Echt een aanrader!

Nicole

Afgelopen zaterdag dit parcours gedaan met 8 vrienden. Echt gaaf om te doen!

Rik

super leuke dag gehad! Iedereen in onze groep vond het een zeer geslaagde dag :)

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  29,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Locatie in Cherain
  • Abseilen, pamperjump en quickjump
  • Tot wel 20 meter hoog!
  • Nederlandse instructeurs
WhatsApp chat