Met deze Mountainbike huur incl. route ben je verzekerd van een prachtig avontuur in de Ardennen. Vanaf onze locatie bij de stad Spa maak je een schitterende route door het heuvelachtige landschap en de mooie bossen. Het is echt dé ideale locatie voor een mountainbiketocht.

Wij hebben een route uitgezet waarbij je ongeveer 18 kilometer zal afleggen. Gemiddeld zal je hier 2,5 à 3 uur over doen. De route is erg gevarieerd en je fiets langs weilanden, over verharde en onverharde paden, door de bossen en modder.

Na een uitgebreide uitleg van onze instructeur over de do’s and dont’s van de mountainbike, kun je beginnen met de tocht. Je krijgt van ons de benodigde materialen; de mountainbike, een helm en een tasje met reparatiesetje en ehbo setje. En de routekaart krijg je natuurlijk ook mee!

Mocht er iets gebeuren onderweg met jullie of met de mountainbike, kan er gebeld worden naar ons noodnummer. Wij zullen jullie dan telefonisch weer op weg helpen of ter plaatse komen met bijvoorbeeld een vervangende mountainbike. Deze pechservice bieden wij enkel tijdens deze mountainbike tocht.

Waar

Een mountainbike kan je bij ons huren op onze locatie op 10 minuten rijden van de stad Spa. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken!

Wanneer

Van begin april tot eind oktober kan je bij ons op elke gewenste dag terecht. De mountainbike huur incl. route begint om 09.00 of om 14.00. Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 12 jaar en een minimale lengte van 1.50 meter.

Prijs

De prijs is € 27,50 per persoon. We vragen wel om EUR 25,- borg per fiets welke na inlevering van de fietsen wordt teruggegeven. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog een mountainbike reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over mountainbike huur incl. route

Rob

Na een vriendelijke ontvangst kregen we goede fietsen en uitleg over de route. Tevens wat korte tips over remmen en schakelen en toen gaan fietsen! Mooie route met voldoende afwisseling qua ondergrond! Leuke middag gehad!

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  27,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief pechservice
  • Inclusief route
  • Inclusief helm
  • Inclusief reparatie en EHBO setje
  • Mooi locatie bij Spa
WhatsApp chat