Tijdens het Ondergronds avontuur ga je een grot verkennen! Je wordt door ons gekleed in een beschermende speleo-overall en je krijgt een helm met lamp. En dan begint het avontuur in één van de vele grottenstelsels in de Ardennen. Je daalt via verschillende smalle gangen af naar het binnenste van de aarde. Je ziet hier zonder licht geen hand voor ogen. Al klimmend, glibberend en kruipend, onder begeleiding van een ervaren gids, probeer je de weg uit dit smalle gangenstelsel te vinden.

Let op! dit is geen gewone wandeling in een toeristische grot, maar een echte outdoor activiteit. Van tijd tot tijd wordt veel van je lenigheid gevraagd om je door smalle doorgangen te wurmen of langs steile wanden te klimmen of af te dalen. We klauteren en kruipen door zalen en gangen waarbij af en toe leuke hindernissen moeten worden genomen. Af en toe is het een smalle gang en soms kan je gewoon rechtop staan. Met diverse knopentouwen en wat klim-, klauter- en kruipwerk kom je op de mooiste plekjes in de grot. Een enorme belevenis!

Uiteraard wordt deze activiteit begeleid door een instructeur die de weg in de grot goed kent. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen jonger dan 10 jaar kunnen ook mee alleen hebben we daar geen overall voor. Die moeten dus oude kleding aan of een regenpak.

Waar

Het Ondergronds avontuur bieden we aan op onze locatie in Comblain au Pont. Dit dorpje ligt op 20 minuten rijden van Luik en 25 minuten van Durbuy. Er zijn voldoende parkeerplekken!

Wanneer

Deze activiteit kan je elke dag doen van half april tot en met eind oktober. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 37,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. We rekenen 9,95 reserveringskosten per boeking.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers. In de meivakantie, met Pasen, hemelvaart en zomervakantie kan je vanaf 2 personen deelnemen!

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over ondergronds avontuur – speleologie

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  37,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Inclusief

  • Waterdicht pak
  • Helm met lamp
  • Waanzinnig mooi avontuur
  • Minimaal 2 personen
WhatsApp chat