Raften in de Ardennen is super leuk! Met een groep vrienden of met collega’s, raften in de Ardennen zal de onderlinge band zeker versterken. Vooral in de herfst en winter is het goed raften op de diverse rivieren in België. Er staat dan genoeg water in de rivieren voor een wilde afvaart. In de zomer is de waterstand altijd te laag en dan loopt de raft vast op de rotsen. Dus raften kan in de wintermaanden.

Natuurlijk wordt eerst uitvoerig stilgestaan bij de veiligheid. Vervolgens maakt u kennis met de diverse termen en technieken. Daarna gaat u het water op om het geleerde in de praktijk te brengen. In een team van minimaal 6 personen gaat u de stromingen en golven proberen te overwinnen. Het zal zeker een enerverende tocht worden!

Waar

Als de waterstand voldoende is, varen we het traject Nisramont - La Roche. Je bent dan ruim 3 uur aan het varen. Als je dat te lang vind, dan kunnen we het traject inkorten naar Nisramont - Maboge. Je bent dan ruim 2 uur aan het varen.

Wanneer

De periode tussen november en april is het geschikte moment om deze uitdaging aan te gaan. In de lente en de zomer is de waterstand te laag en kan er niet geraft worden.

Waterstand

Soms is de waterstand te hoog of te laag. Het is dan niet mogelijk om te raften. Als raften door lage of hoge waterstand niet mogelijk is, wordt uw reservering omgezet in een kayak tocht. Het omzetten van het oorspronkelijke betaalde bedrag naar een mountainbike tocht die gaat lange de Chouffe brouwerij is ook een optie.

Prijzen

20 km raften (circa 3 uur): € 35,00 p.p.
De groep moet uit minimaal 6 personen bestaan. We hebben grote en kleine rafts dus grotere groepen worden altijd opgesplitst.

Inclusief

– gebruik raft en instructie
– vervoer terug naar start locatie

Exclusief

– reserveringskosten € 9,95

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over raften

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  35,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Minimaal 8 personen
  • Inclusief raft en instructie
  • Vervoer terug naar startlocatie
  • U bent goed verzekerd!
WhatsApp chat