Raften in de Ardennen is super leuk! Met een groep vrienden of met collega’s, raften in de Ardennen zal de onderlinge band zeker versterken. Vooral in de herfst en winter is het goed raften op de diverse rivieren in België. Er staat dan genoeg water in de rivieren voor een wilde afvaart. In de zomer is de waterstand altijd te laag en dan loopt de raft vast op de rotsen. Dus raften kan in de wintermaanden.

Natuurlijk wordt eerst uitvoerig stilgestaan bij de veiligheid. Vervolgens maakt u kennis met de diverse termen en technieken. Daarna gaat u het water op om het geleerde in de praktijk te brengen. In een team van 8 tot 12 personen gaat u de stromingen en golven proberen te overwinnen. Het zal zeker een enerverende tocht worden!

Waar

Van te voren is het lastig om door te geven op welke plek gevaren kan worden. Dit heeft namelijk te maken met de waterstand. Als er teveel water staat op een bepaald traject, dan wordt dit deel van de rivier gesloten. We moeten dan uitwijken naar een andere plek. In de winterperiode gebruiken we meestal het traject Nisramont - Maboge. Maar het kan ook zijn dat het Maboge - La Roche-en-Ardenne wordt.

Wanneer

De periode tussen november en maart is het geschikte moment om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Waterstand

Soms is de waterstand te hoog of te laag. Het is dan niet mogelijk om te raften. Als raften door lage of hoge waterstand niet mogelijk is, wordt uw reservering omgezet in een voucher die 1 jaar geldig is. Het omzetten van het oorspronkelijke betaalde bedrag naar een andere activiteit is ook mogelijk.

Prijzen

7 km raften (circa 2 uur): € 29,50 p.p.
De groep moet uit minimaal 7 personen bestaan.

Inclusief

– gebruik raft en instructie
– vervoer terug naar start locatie
– reis- en ongevallenverzekering met buitensportdekking

Exclusief

– reserveringskosten (€ 9,95)

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over raften

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  29,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Minimaal 8 personen
  • Inclusief raft en onstructie
  • Vervoer terug naar startlocatie
  • U bent goed verzekerd!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat