River Ropes is een touwparcours dat maximaal 2 meter boven het water hangt. Het parcours loopt zigzaggend over de rivier en wordt steeds uitdagender naarmate je stroomopwaarts gaat. Na instructies van de begeleider krijg je een klimgordel om waarmee je je kunt vastmaken aan een kabel. Op deze manier kun je niet in het water vallen, maar het is nog steeds mogelijk om natte voeten te krijgen, vooral bij een hoge waterstand. Het parcours begint gemakkelijk en op verschillende punten kun je even van het parcours afstappen om uit te rusten. Een instructeur begeleidt de hele activiteit. Als je het moeilijk vindt, kun je altijd om tips of hulp vragen aan de instructeurs. Geschikt vanaf 8 jaar en we hanteren een maximaal gewicht van 120 kg. Deze activiteit is niet geschikt voor zwangere vrouwen en personen met rugklachten.

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Polleur. Deze locatie ligt in de buurt van Spa en Verviers, is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

Met de meivakantie en de feestdagen kan je dit doen. In de zomervakantie kan je iedere maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag River Ropes doen. Je kunt starten om 14:00 en de activiteit neemt in totaal ongeveer 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 19,95 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over river ropes

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  19,95. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooie locatie vlakbij Spa
  • Nederlandse instructeurs
  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • Maximaal gewicht 120 kg
  • Niet geschikt voor mensen met rugklachten
WhatsApp chat